29 / 04 / 2024

Ağrı havalimanının ismi ne oldu

Ağrı havalimanının ismi ne oldu

Ağrı ve Hakkari-Yüksekova havalimanlarının isimleri değiştirildi. Bakanlar Kurulu'nun söz konusu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı ve Hakkari havalimanlarının isimleri değişti!

Ağrı Havalimanının ismi Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı, Hakkari-Yüksekova Havalimanının ismi ise Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı olarak değişti. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Tapu sahiplerine son çağrı! Bugün ödeme yapmazsanız büyük cezalar kapıda!

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir çağrı yapıldı. Son tarih olarak 31 Mayıs 2023 tarihi verilmişti. Eğer ödeme yapılmazsa işte yapılacaklar!

Büro Memur-Sen'den zam için Temmuz beklenmesin çağrısı: En düşük memur maaşı, işçi maaşının yarısı kadar! 

Memurlar zam çağrılarını yineleyerek, en düşük memur maaşının, kamu işçilerinin maaşının yarısı kadar olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı Şenlen İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Şenlen İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Çağrı Şenlen tarafından kuruldu.

İzmirli depremzedelerden 2 yıl ötelemeli kredi çağrısı!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmirli depremzedeler için inşa edilen konutlardaki son duruma değindi. Özkan, depremzedelerin kredi çağrılarını yinelediğini de belirtti.

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Amazon 1.5 milyar dolara kendi havalimanını inşa edecek! 

E-ticaret devi Amazon, kendi havalimanını inşa etmek için hazırlıklara başladı. Amazon CEO’su Jeff Bezos inşaata start vermek için iş makinesinin başına geçti. Havalimanı için 1.5 milyar dolar yatırım yapılacak, 2 bin kişi işe alınacak. 

Ağrı havalimanının ismi ne oldu Haberi

Ağrı havalimanının ismi ne oldu

Ağrı ve Hakkari-Yüksekova havalimanlarının isimleri değiştirildi. Bakanlar Kurulu'nun söz konusu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Kararda, Ağrı Havalimanı'nın isminin, "Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı" olarak, Hakkari-Yüksekova Havalimanı'nın isminin de "Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı" olarak değiştirildiği belirtildi.


Söz konusu karar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 17 Haziran 2015 tarihli yazısı üzerine Bakanlar Kurulu'nca 22 Haziran 2015'te...