10 / 05 / 2024

ağrı kültür merkezi ne zaman bitecek İshak Paşa Sarayı kültür merkezi

ağrı kültür merkezi ne zaman bitecek İshak Paşa Sarayı kültür merkezi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde yapılan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve kapsamlı Kültür ve Kongre Merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Kültür Merkezi, 17 bin 595 metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor.

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Kültürpark Platformu: Kültürpark’ta daha fazla betona gerek yok!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışmanın ardından açıklama yaptı. Açıklamada, Kültürpark’ta daha fazla betona gerek olmadığı belirtildi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Hasanpaşa gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Tarihi Hasanpaşa gazhanesi, İBB tarafından kültür merkezi olarak halka açılıyor. Güryapı tarafından başlanan çalışmanın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Pamukkale'de kültür merkezi inşaatı yükseliyor

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projenin yüzde 80'inin tamamlandığı açıklandı.

ağrı kültür merkezi ne zaman bitecek İshak Paşa Sarayı kültür merkezi Haberi

ağrı kültür merkezi ne zaman bitecek İshak Paşa Sarayı kültür merkezi

17 bin 595 metrekarelik alan üzerine İshak Paşa Sarayı dış ölçü ve görünümde yapılan Kültür ve Kongre Merkezinde simültane sistemi ve her türlü teknolojik sisteme sahip 1100 kişi kapasiteli 1 salon, 300 kişi kapasiteli 2 salon, kütüphane, bilim ve bilgi - işlem merkezi, kafeterya ve fuaye salonları yer alacak.


2015 yılı sonunda bitirilmesi planlanan merkez tamamlandığında, ulusal ve uluslararası konferans, konser ve seminerlerin yapılabileceği bir donanıma sahip olacak.



Toki...