14 / 05 / 2024

ağrı toki müracaatları ne zaman

ağrı toki müracaatları ne zaman

TOKİ, Ağrı’da inşa ettiği 189 konutu yüzde 20’ye varan indirimlerle satışa çıkardı. Ön şartsız ve kurasız alıcıya sunulan konutlar, 6 bin lira peşin 240 ay vade ile satılacak...

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

TOKİ Ağrı kura sonuçları nasıl öğrenilir? Ağrı TOKİ 2022 kura sonuçları 10 Kasım 2022!

TOKİ Ağrı kura sonuçları nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı ve Ağrı TOKİ 2022 kura sonuçları 10 Kasım 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ağrı TOKİ projesi ile ilgili son dakika detayları...

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini sakın kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar resmen dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için yüklenici firmalara çağrıda bulundu.

Öğrencilere kira yardımı çağrısı!

Türkiye genelinde öğrencilerin barınma sorunu gittikçe büyüyor. Emlakçılar öğrencilerin barınma sorunu için öğrencilere kira yardımı yapılması konusunda çağır yaptı.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Burhaniye Şehriban Hatun Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhaniye sakinlerine kentsel dönüşüm için çağrıda bulundu.

ABD'den Türk yatırımcılara konut yatırımı çağrısı!

Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'li emlak brokerları Türk yatırımcılara çağrıda bulunuyor ve bu büyük yatırım fırsatını kaçırmamalarını öneriyor.

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

ağrı toki müracaatları ne zaman Haberi

ağrı toki müracaatları ne zaman


TOKİ, Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etapta inşa ettiği 189 konutun bedellerinde revize yaparak yüzde 20’ye varan indirim uyguladı. Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma seçeneği ile satışa sunulan konutlardan ilk gelen istediği konutu yüzde 20’ye varan indirimle alabilecek.


6 bin peşin 240 ay vade


TOKİ’nin Ağrı’da yüzde 20’ye varan indirimlerle satışa çıkardığı konutlardan almak isteyen vatandaşlar, uygun ödeme koşullarından da yararlanacak. Konutlar iki ödeme alternatifi ile yüzde 10 peşin 180 ay veya 6 bin lira peşin 240 ay vade seçeneğiyle satılacak.


Satışa çıkarılan 189 konutun 66’sı 116 metrekare, 80’i 133 metrekare, 43’ü de 147 metrekare büyüklüğünde 3+1 niteliğinde inşa edildi.


116 metrekare büyüklüğündeki konutların peşin fiyatları 94 bin liradan, aylık taksitleri ise 366 liradan başlayacak.

133 metrekare büyüklüğündeki konutların...