30 / 07 / 2024

ağrı valisi Musa Işın

ağrı valisi Musa Işın

Musa Işın, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Ağrı Valiliğine atandı. Peki, Yeni Ağrı Valisi Musa Işın kimdir? Musa Işın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Musa Işın...

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

31 iş adamı Doğu'ya yatırım yapacak!

Ağrı Valisi Musa Işın, 23 ilde uygulamaya geçilen "Cazibe Merkezi Programı" kapsamında şu ana kadar 31 iş adamından yatırım için müracaat aldıklarını söyledi.

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Ağrı Eleşkirt'e yeni cami!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Musa Işın, Ağrı Eleşkirt'teki caminin temelini attı!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Ağrı Valisi Musa Işın, yapımı devam eden 400 yataklı devlet Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Işın, hastanenin inşaatında sona gelindiğini söyledi.

Ağrı Taşlıçay'da çok amaçlı spor tesisi açıldı!

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Vali Musa Işın'ın adını taşıyan ve içerisinde voleybol, halı saha ile tenis kortu bulanan çok amaçlı spor tesisi törenle açıldı.

ağrı valisi Musa Işın Haberi

ağrı valisi Musa Işın

Musa Işın kimdir?

03.08.1968 Kığı doğumludur. 1979 yılında Elazığ Akçakiraz İlkokulunu, 1982 yılında Elazığ Akçakiraz ortaokulunu ve 1985 yılında da Elazığ Lisesini bitirmiştir.


1985 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazanarak kaydını yaptırmıştır. 1989 yılında bu Fakülteden mezun olmuştur. 1990 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak 27.11.1990 tarihinde Erzurum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giriş yapmıştır. 15.06.1990 tarihinden itibaren Erzurum Pazaryolu İlçesinde 45 gün Kaymakam refikliği, bunun akabinde 45 gün Pınarbaşı ve Bünyan İlçelerinde Mülkiye Müfettişliği refakatinde bulunmuştur. 05.09.1991 tarihinden 05.05.1992 tarihine kadar 9 ay Aşkale Kaymakam vekilliğinde bulunmuştur. İçişleri Bakanlığı bünyesinde 4 ay yabancı dil kursundan sonra 22.10.1992 tarihinden 22.06.1993 tarihine kadar 8 ay İngiltere'nin Folkstone ve Bournemouth kentlerinde M.L.S. Kolejinde yabancı dil ve mesleki alanlarda eğitim görmüştür.


Musa IŞIN Yurtdışı...