18 / 05 / 2024

Ağrıda 2 okul açıldı

Ağrıda 2 okul açıldı

Ağrı Valisi Musa Işın, Tutak ilçesinde yapımı tamamlanan Sultan Melikşah İlkokulu ile Sultan Alpaslan Ortaokulu’nu törenle hizmete açtı.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Türkiye'nin 19 yıllık bilançosu ağır! Tam 2 milyondan fazla esnaf...

Zelzele felaketinin etkilediği 11 şehirde, 126 bin ticarethane ağır hasar gördü. En çok zarar gören ise 48 bin 881 işletmeyle Hatay başı çekiyor. Fakat ekonomik hasarın tek sebebinin depremler olmadığı tespit edildi. Türkiye'de son 19 senede borçlarını veremediği için 2 milyon 260 bin esnaf iflas et

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

İslam Memiş elinde gümüş olanlara acil çağrı yaptı! 

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşü olanlara acil çağrıda bulundu. 

TOKİ Ağrı projesiyle 132 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı'da 132 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

TOKİ Ağrı Tutak 2022 Projesi sizleri bekliyor! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçen hafta Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütünü dahilinde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ağrıda 2 okul açıldı Haberi

Ağrıda 2 okul açıldı

Ağrı’nın Tutak ilçesinde bir okul açılışına katılan Ağrı Valisi Musa Işın, “Okuyan çocuklar aynı Alparslan gibi Melikşah gibi vatansever olacaklar. Bir ellerinde Kur’an-ı Kerim olacak bir ellerinde de bilgisayar olacak. Hem pozitif bilimleri öğrenecekler, hem maneviyatları güçlü olacaktır” dedi. Ağrı Valisi Musa Işın, Tutak ilçesinde yapımı tamamlanan Sultan Melikşah İlkokulu ile Sultan Alpaslan Ortaokulu’nu törenle hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Işın, haftada iki üç açılış yaptıklarını ve açılışların çoğunun okul açılışı olduğunu söyledi. Devletin kentte çok ciddi yatırımları olduğunu belirten Vali Işın, "bugüne kadar birçok müessese yapılmış ancak açılışı yapılmamış. Halkımız tarafından da temel atma töreni ve açılışı törenleri yapılmadığı için sanki hiç hizmet yapılmamış gibi bir intibah oluşuyor" dedi. Kentte şuanda toplamda 2 milyar 200 milyon liralık yatırımın...