07 / 07 / 2024

ağrıda elektrik yatırımları

ağrıda elektrik yatırımları

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ağrı İl Koordinatörü Paşa Çalı, halka daha kaliteli enerji sunmayı amaçladıklarını belirterek, " 2014'te Ağrı il genelinde 18 milyon TL yatırım yapılacak." dedi...

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Ağrı'da planlanan ulaşım yatırımları mecliste!

Ulaştırma ve Altyağı Bakanlığı'na bağlı kurum ve kuruluşların Ağrı ilindeki yatırımları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yatırımları Bakan Turhan'a sordu...

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa'da hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

ağrıda elektrik yatırımları Haberi

ağrıda elektrik yatırımları


Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ağrı İl Koordinatörü Paşa Çalı, halka daha kaliteli enerji sunmayı amaçladıklarını belirterek, " 2014'te Ağrı il genelinde 18 milyon TL yatırım yapılacak." dedi. 


Çalı, yatırımla havai hatlı şebekelerde meydana gelen problemin giderilmesi, düzgün voltaj, sabit frekansta, kesintisiz ve sürekli enerji temin edilmesi, çevre uyumunun sağlanması, kayıp kaçağın azalması, can ve mal kaybının önlenmesi, işletme maliyenin düşürülmesi ile ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. 


Hizmet kalitesini arttırmak amacıyla bölgenin ihtiyaçlarını hemen hemen belirlediklerini aktaran Çalı, "İlimizdeki mevcut dağıtım şebekelerinin altyapısında önemli eksiklikler olduğunu tespit ettik. İlimizdeki elektrik arızalarını yüzde 80 seviyesinde tetikleyen kaçak kullanımın önüne geçmek için saha kontrolleri ve projelerimiz devam etmektedir. Çağrı merkezi kurulması, uzaktan kumanda ile belli bir merkezde şebeke arızalarının tespiti ve müdahalesi...