04 / 05 / 2024

ağrıya İshak Paşa Sarayına benzer kültür merkezi

ağrıya İshak Paşa Sarayına benzer kültür merkezi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde yapılan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve kapsamlı Kültür ve Kongre Merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Kültür ve Kongre Merkezi 2015 yılı sonunda tamamlanacak...

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

ABD Enerji Bakanı Perry piyasanın saldırıya olumlu yanıt vereceğini düşünüyor!

ABD Enerji Bakanı Rick Perry, Suudi Arabistan'da devlet petrol şirketi Aramco'ya ait petrol tesislerine yönelik saldırıların ardından petrol fiyatlarındaki rekor artışa ilişkin açıklama yaptı. Perry, piyasanın saldırıya 'olumlu yanıt vereceğini' düşündüğünü belirtti.

Nike Ağrı'ya fabrika kuracak!

Nike'ın Ağrı'ya fabrika kuracağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak." dedi..

Ferit Şahenk, Londra’da Rüya’nın ikinci şubesini açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Rüya’nın ikinci şubesini Londra'da Mayfair bölgesinde açmak için gün sayıyor.

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Umut Özkanca, Rüya Restoranı'nı Dubai'de açtı!

Yeme-içme sektörünün başarılı isimlerinden ünlü işletmeci Umut Özkanca, İstanbul’daki restoranlarının dışında Anadolu lezzetlerini sunduğu Rüya isimli restoranını Dubai Marina’da hizmete açtı.

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

Doğuş Holding, Rüya Türk Restoranı'nı Dubai'de açıyor!

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, 41'inci markası Rüya'yı Dubai'de açıyor. Küresel anlamda standart oluşturacak Anadolu mutfağına sahip ilk Türk restoranı olmayı hedefl eyen Rüya'nın ikinci şubesi ise Londra olacak.

AKO Grubu Çankırı'ya 100 milyon dolarlık tesis kurdu!

AKO Grubu Türkiye'yi Avrupa'nın akü üretim merkezi yapmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla Çankırı'ya tesis kuran şirket yatırımlarını arttıracağını açıkladı.

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.

ağrıya İshak Paşa Sarayına benzer kültür merkezi Haberi

ağrıya İshak Paşa Sarayına benzer kültür merkezi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi kampüsünde yapılan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve kapsamlı Kültür ve Kongre Merkezinin inşaatı hızla yükseliyor.


17.595 m2'lik alan üzerine İshak Paşa Sarayı dış ölçü ve görünümde yapılan Kültür ve Kongre Merkezinde simültane sistemi ve her türlü teknolojik sisteme sahip 1100 kişi kapasiteli 1 salon, 300 kişi kapasiteli 2 salon, kütüphane, bilim ve bilgi - işlem merkezi, kafeterya ve fuaye salonları yer alacak.


2015 yılı sonunda bitirilmesi planlanan merkez tamamlandığında, ulusal ve uluslararası konferans, konser ve seminerlerin yapılabileceği bir donanıma sahip olacak.


TOKİ...