29 / 04 / 2024

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.



Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı, Greta Gerwig imzalı 'Barbie' filmiyle yeniden gündeme gelen 'Barbie' çılgınlığı devam ediyor. İkonik bebek Barbie'nin Malibu'daki 'Rüya Evi', daha pembe bir ışıltıyla yenilenerek Airbnb üzerinden tekrar kiralanabilecek.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!Airbnb, kısa süreli konaklama hizmeti sunan bir platform olarak, evin 21 ve 22 Temmuz tarihlerinde bir gece için iki kişiye konaklama imkanı sunacağını duyurdu.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!İLAN 17 TEMMUZ'DA AÇILACAK!

TMZ'nin yayına aldığı habere göre, ilan 17 Temmuz'da Türkiye saatiyle 10.00'da yayınlanacak. Seçilen kişiler, Barbie evinde ücretsiz bir gece geçirmek için bir arkadaşlarını da yanlarında getirebilecekler.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!Bu iki yatak odalı, iki banyolu evde üç katlı bir yapı bulunuyor ve özel bir sinema salonu, hobi odası, açık hava disko dans pisti, spa küveti ve 'sonsuzluk havuzu' gibi özellikler mevcut. Rüya Evi, Barbie'nin 60. yıldönümünü kutlamak amacıyla ilk kez 2019 yılında gecelik 60 dolara kiraya verilmişti.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!Şimdi ise ev, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı, Greta Gerwig imzalı 'Barbie' filminin çekimleri için daha pembe bir ışıltıyla yenilenmiş şekliyle Airbnb'de geri dönüyor. Uzun süredir merakla beklenen film 21 Temmuz'da sinemalarda izleyicilerle buluşacak.


Geri Dön