07 / 05 / 2024

AGT mutfak

AGT mutfak

AGT, yeni ürün ve renklerini ZOW’da tanıtıyor. Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, ahşap ve mobilya sektörünün trendlerini belirleyen yeni ürünleriyle ZOW Fuarı’nda boy gösteriyor.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

AGT Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiye istihdam sağlıyor!

Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiyi istihdam eden AGT, ağaç ve orman ürünlerini 5 kıtada 60 ülkeye satıyor. Firma sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.

AGT 60 ülkeye MDF ihraç ediyor!

Özel ahşap sektörünün önemli oyuncularından AGT'nin, 60 ülkeye MDF ihraç ettiği açıklandı. Türkiye’de 25 firma ile faaliyet gösteren sektör, ihracatını en çok 25 milyon dolar ile İran’a yapıyor.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

İyi bir mutfak nasıl tasarlanmalı?

Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

AGT, bayileri ile Belek'te bir araya geldi!

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

AGT Power Gloss ile evinizi yenileyin!

AGT, Power Gloss koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni sezon panel renklerine sahip Power Gloss’un, evlerinizi ısıtacak muhteşem desenleri ile evinizi kışa hazırlayın.

AGT mutfak Haberi

AGT mutfak

AGT’nin 2014 renkleriyle donattığı çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah, kapı modelleri ve yeni profiller fuarda yoğun ilgi görüyor. Country tarzındaki yeni iç mekan kapı modeli de ilk kez ZOW Fuarı’nda tanıtılıyor. 

Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW; sektör profesyonellerini 6’ıncı kez 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşturdu. Fuara, Rusya’dan Suudi Arabistan’a, İran’dan Cezayir’e, Irak’tan İtalya’ya kadar uzanan 85 farklı ülkeden ziyaretçi katılıyor. Dünyanın en büyük ilk üç ahşap mobilya bileşenleri üreticisinden biri olan AGT, fuarda ürün gruplarındaki yeni ürünlerini, farklı renk ve teknik uygulamalarını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. 2014 renk trendleriyle yenilenen çizilmez akrilik panel, kompozit tezgah ve yeni tasarım profiller fuarda yoğun ilgi görüyor. AGT’nin kapı modelleri arasında büyük beğeni toplayan Silyon modelinin Country...