18 / 05 / 2024

AGT Power Gloss 2015

AGT Power Gloss 2015

AGT, Power Gloss koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni sezon panel renklerine sahip Power Gloss’un, evlerinizi ısıtacak muhteşem desenleri ile evinizi kışa hazırlayın.

AGT Power Gloss ile evinizi yenileyin!

AGT, Power Gloss koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni sezon panel renklerine sahip Power Gloss’un, evlerinizi ısıtacak muhteşem desenleri ile evinizi kışa hazırlayın.

Nissan Qashqai e-POWER’da 200 bin TL'ye varan Şubat 2024 indirimi!

Fiyat listesi en çok merak edilen otomobiller arasında yer alan Nissan Qashqai e-POWER’da Şubat 2024 kampanyası başladı. Nissan Qashqai e-POWER’da Bireysel müşterilerimize özel olarak 200 bin TL'ye varan nakit alım indirimi sunuluyor. 

ŞOK’ta Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü!

ŞOK Market, eylül ayına dev indirimlerle giriyor. Buna göre Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Rowenta Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge'de şaşırtan fiyat! 

Çekiş gücü ile dikkatleri üzerine çeken Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge fiyatı son dönemde oldukça dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Elektrikli aracın gücünü Nissan X-Trail e-Power ile hiseedeceksiniz! İşte Haziran ayı fiyat listesi

Nissan X-Trail e-Power, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen ve pazarlanan bir SUV modelidir. e-Power, Nissan'ın elektrik motoru tarafından tahrik edilen bir seri hibrit sistemine sahip olan bir teknolojidir. Peki 06 Haziran fiyat listesi nedir?

Aram Power Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Aram Power Elektrik Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Shar A. A. O. tarafından kuruldu.

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Elektrikli Tork sayesinde Qashqai e-POWER, elektrik motorunun anlık torkunu kullanarak hızlanma performansını artırır. Qashqai e-POWER, genellikle farklı sürüş modları sunar. Bu modlar, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına uyar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi.

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 194 bin 417 sermaye bedeli ile Onut Köroğlu, A. Onyemaobı Nwachukwu, Mahmood Ahmadu ve MS Power İnşaat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic 3AAA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kaç TL! Özellikleri neler?

Rowenta Hepa Filtreli Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek emiş ve motor gücü ile hepa filtresi  sayesinde zeminlerdeki ve havadaki tozları içine çeker. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge'de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge yüzde 40 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki elektrikli süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Rowenta 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çehiz hazırlığında olanlar en ucuz Rowenta ROW RQ3724TR Compact Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık ve listeledik. İşte detaylar. 

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti'nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ve Blender yüzde 33 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki mutfak robotu indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor. 

AGT Power Gloss 2015 Haberi

AGT Power Gloss 2015

Mobilya bileşenleri üretiminde dünyanın önde gelen markalarından olan AGT, Uv lak kaplı üstün çizilmezlik dayanımı, yüksek parlaklığa sahip ürünü Power Gloss birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle evinize yeni yaşam alanları sunuyor. Mobilya gövdelerinde, mutfak dolaplarında, banyo kapaklarında, çalışma odalarındaki mobilyalarının tüm gövde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss ile evinizi kışa hazırlayın.


Renk seçenekleri, parlak yüzeyi ile yeni sezon iç mekan tasarımlarında kalitesiyle fark yaratan AGT, Power Gloss ile mobilya ve dekorasyon sektörünün ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.


AGT, Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olan Entegre AGT MDF Fabrikası’nda ürün gamını genişleterek bu yıl Power Gloss laklı panel üretimine başladı. Son teknoloji üretim hattında üretilen AGT Power Gloss, MDF-Lam üzerine lazer silindir ile UV (Ultraviyole) lak uygulanan yüksek parlaklığa sahip bir ürün.


Ürünün en...