01 / 05 / 2024

Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti'nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti'nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ve Blender yüzde 33 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki mutfak robotu indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor. 



 Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi
Mutfak robotu ve blender ev hanımlarına yemek hazırlama noktasındaki büyük katkı sağlar. Ürün sahip olduğu teknoloji sayesinde ev hanımlarına çok fonksiyonlu gıda hazırlama deneyimi yaşatır. 

MUTFAK ROBOTU ÖZELLİKLERİ

Özel olarak geliştirilen Mastermaid Power serisi ile gıda hazırlama işlemlerini pratikleştirir. Karaca Mastermaid Multifunctional Power mutfak robotu ile çok amaçlı bir gıda hazırlama deneyimi elde edilir.öSalata ve meze gibi yemek öncesi gıdalardan ana yemeklere kadar geniş bir çerçevede hizmet veren mutfak robotu farklı fonksiyonları ile işlem gerçekleştirir.

Karaca Mastermaid Multifunctional Power mutfak robotu ile çırpma, dilimleme, yoğurma, ve rendeleme gibi temel işlevleri pratik bir şekilde kısa sürede gerçekleşir.Gıda hazırlama deneyimini olumlu yönde etkileyen bu özellikler sayesinde multi fonksiyonel bir yapı elde elde edilmesi sağlanır. Dilimleme özelliği ile patates ve domates gibi gıdaları hazırlamak kolaydır.

Mutfak robotunun özellikleri mutfak işlemlerinin kolaylaşmasına büyük oranda yardımcı olur. Ana yemek, ara sıcak ve soğuk gıdaların hazırlanmasını kolaylaştırır.2000W motor gücü ile en iyi ve en hızlı gıda işleme performansını sağladığı gibi  10 farklı fonksiyon gerçekleşebildiği için farklı tür gıdaların hazırlanmasında önemli katkı sağlar.
Peki jandarma arayın, bkender seti ne kadara satılıyor?


Geri Dön