16 / 05 / 2024

AGT Store menemen mağazası

AGT Store menemen mağazası

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

AGT yeni ürünlerini Yapı fuarı’nda sergileyecek!

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenecek Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergileyecek.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Menemen Camikebirliler kentsel dönüşümü bekliyor!

Menemen´in Sesi Gazetesi “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Camikebir Mahalle Muhtarı Yücel Uysal´ı Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. İşte o röportaj:

AGT Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiye istihdam sağlıyor!

Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiyi istihdam eden AGT, ağaç ve orman ürünlerini 5 kıtada 60 ülkeye satıyor. Firma sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.

AGT 60 ülkeye MDF ihraç ediyor!

Özel ahşap sektörünün önemli oyuncularından AGT'nin, 60 ülkeye MDF ihraç ettiği açıklandı. Türkiye’de 25 firma ile faaliyet gösteren sektör, ihracatını en çok 25 milyon dolar ile İran’a yapıyor.

Menemen Yeni Hükümet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Menemen'de inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni Hükümet Konağı'nda inceleme yaptı, Toprak işçilik ve bazı yapım eksikliklerinin ivedilikle yerine getirilmesini, zamanında bitirilmesini istedi.

İzmir Menemen'e stat yapılacak mı?

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, kentin stadyum sorununun, Ulukent'te yer alan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait 35 dönüm alan ile çözülebileceğini belirtti.

Baymak, Orange Store ailesini büyütüyor!

Baymak, yeni konsept mağazacılık anlayışının ürünü Orange Store ailesini büyütüyor. İstanbul ve Adana’nın ardından Ankara, Elazığ ve Çorlu’da da açılışları gerçekleşen Orange Store’ların ardından Baymak’ın yılsonu hedefi sayıyı 100’e çıkarmak.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

İzmir Menemen'deki Miralem Camii restore edilmeli!

Menemen´e bağlı, Menemen-Manisa Karayolunun sebze hali arkasındaki eski Miralem köyünün tarihi camisi her an çökme ve yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya.

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.

İzmir Menemen'de halk üst geçit istiyor!

İzmir'in Menemen ilçesi girişindeki İlçe Jandarma Komutanlığı önünde üst geçit bulunmaması yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşları ölüm tehlikesi ile karşı karşıya getiriyor.

AGT Store menemen mağazası Haberi

AGT Store menemen mağazası


Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Evim Şahane programıyla bilinan Mimar Selim Yuhay'ın da açılışına katıldığı AGT Store'da kapı, panel, profil, boykapak, ahşap kompozitdeck, kompozit tezgah, lambri ve süpürgelik gibi ürün grupları showroom konseptinde bir araya getirildi. 


"Türkiye'de bir ilk" 

AGT Store'un üçüncüsünü Ege'nin incisi İzmir'de açmaktan memnuniyet duyduklarını belirten AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hulusi Söylemez, AGT Store'un Türkiye'nin ilk "ahşap ihtisas marketi" olduğunu söyledi. Söylemez, "AGT Store, AGT mobilya bileşenleriyle, sektör profesyonellerine endüstriyel çözüm ortaklığı sunan ahşap ihtisas marketi olarak hizmet veriyor. Ahşap mobilya bileşenleriyle neler yapılabileceğini ve özgün tasarımlı ahşap...