05 / 05 / 2024

AGT yapı fUARI

AGT yapı fUARI

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenecek Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergileyecek.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Agt Group Yapı Denetim Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Agit Bora tarafından kuruldu.

AGT, Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı!

Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Nakliye Kimya Yapı Malzemeleri İnşaat Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Azim Kahraman tarafından 10 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de kuruldu.

AGT yeni ürünlerini İstanbul Yapı Fuarı'nda sergiledi!

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenen Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuarı’nda sergiledi.

AGT yeni ürünlerini Yapı fuarı’nda sergileyecek!

AGT, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen İstanbul’da düzenlenecek Yapı fuarı’nda yeni ürünlerini sergileyecek.

AGT 60 ülkeye MDF ihraç ediyor!

Özel ahşap sektörünün önemli oyuncularından AGT'nin, 60 ülkeye MDF ihraç ettiği açıklandı. Türkiye’de 25 firma ile faaliyet gösteren sektör, ihracatını en çok 25 milyon dolar ile İran’a yapıyor.

AGT'nin yeni kapı modeli Block ilk kez İzmir Yapı Fuarı'nda sergilendi!

Türkiye'nin en büyük mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT, bu yıl 19'uncusu düzenlenen "Yapı Fuarı-Turkey Build İzmir" de yeni ürünleriyle yer aldı. AGT ailesinin yeni üyesi Block fuardan ilk kez sergilendi..

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

AGT yapı fUARI Haberi

AGT yapı fUARI

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, 10- 14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı’na katılıyor. AGT, son kullanıcıyla buluşturduğu yeni parke serisi Natura Plus ve Natura Line’ın yanı sıra; Uv lak kapli üstün çizilmezlik dayanimi, yüksek parlaklığa sahip ürünü Power Gloss'u da bu yıl fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunacak.


AGT, bu yıl 39.’su düzenlenecek olan Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini görücüye çıkarıyor. Geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle birlikte mobilya gövdelerinde ve ön yüzeylerinde kullanılan Power Gloss ürünlerini tüketiciyle buluşturacak olan AGT, aynı zamanda MDF Lam ve panel renklerini de ilk defa Yapı Fuar’ında sergileyecek.


AGT parkeler, 12 renkli Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra, Natura Plus ve Natura Line serisiyle de toplam 32 renk, desen ve yüzeyde...