05 / 05 / 2024

ağustos konut kredisi faiz oranları

ağustos konut kredisi faiz oranları

Konut kredisi faiz oranlarında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların kurtarıcı olan konut kredisi faiz oranları güncellendi. İşte bankalarda son durum...

O rakamlar açıklandı: Konut kredisi kullanımı 444 milyar 280 milyon TL'ye ulaştı!

BDDK tarafından açıklanan rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı, 19 Nisan 2024 tarihi itibarıyla 5 milyar 517 milyon TL arttı ve 1 trilyon 622 milyar 581 milyon TL'ye çıktı. Söz konusu kredilerin 444 milyar 280 milyon lirası konut kredisi olarak belirtildi.

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'un son haftasında ne oldu?

Konut kredisi faiz oranlarında hareketlilik devam ediyor. Ağustos ayını geride bıraktığımız şu günlerde konut kredisi faiz oranları yeni ay öncesinde güncellendi.

Konut kredisi kullanımı Ağustos 2021'de arttı mı?

Tüketici kredileri yoluyla vatandaşlar tarafından yapılan konut ve otomobil yatırımları arttı. 13 Ağustos haftasında kredi büyüklüğü toplam 3,9 trilyon Türk Lirası'nı buldu. Söz konusu tüketici kredilerinin 279,3 milyar TL'lik kısmını konut oluşturdu.

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Ev almayı düşünen vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını araştırmaya devam ediyor. Peki konut kredisi faiz oranları Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019'dan beri en yüksek seviyesinde!

Türk Lirası mevduat faizi ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. İhtiyaç kredisi yıllık faizleri yüzde 22,85'e ulaştı. TL bazlı konut kredi faizleri 39 baz puan artış göstererek yüzde 17,88 oldu ve konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019’dan beri olan en yüksek seviyesini gördü.

Konut kredisi kullanımı Ağustos'ta 8 puan düştü!

REIDIN Genel Müdürü Alp Çapa, ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ağustos 2020 verilerini değerlendirdi.

Konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

İhtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranlarındaki düşüşle beraber otomobil ve konut satışlarında adeta bir patlama yaşandı. Peki konut kredi faiz oranları Ağustos'un son haftasına nasıl başladı?

Konut kredisi faiz oranları Ağustos'ta ne oldu?

Konut kredisi faizleri ne kadar yükselse de indirim fırsatı devam ediyor. Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu sorusu en çok merak edilen konulardan. Peki konut kredisi faiz oranları Ağustos'ta ne oldu?

Konut kredisi faizleri Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberlerini araştırıyor. Peki konut kredisi faizleri Ağustos'un ilk haftasında ne oldu?

Esenyurt'ta 2019 Ağustos'ta 2 bin 440 konut satıldı!

TÜİK tarafından açık açıklanan 2019 Ağustos Konut Satış İstatistikleri'ne göre, Esenyurt'ta 2019 Ağustos'ta 2 bin 440 konut satıldı...

Konut kredisi hacmi Ağustos'ta 25.5 milyar lira arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, ağustos sonunda 25 milyar 598 milyon lira artarak 2 trilyon 515 milyar 130 milyon lira oldu. Aynı dönemde konut kredisi hacmi ise sert bir yükseliş kaydederek 1 milyar 208 milyon lira arttı.

Ağustos sonunda konut kredisi faiz oranlarında son durum ne?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son haftalardaki düşüş hızlandı. Kamu bankalarının faiz indirimi sonrası özel bankalarda son haftalar da peş peşe indirimler gerçekleştirdi. Ağustos sonunda konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

ağustos konut kredisi faiz oranları Haberi

ağustos konut kredisi faiz oranları

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en uygun konut kredisi faiz oranını uygulayan bankayı araştırmaya devam ediyor. Kredi desteği ile ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar en uygun vade farkı uygulayan bankayı merak ediyor. Peki, en uygun konut kredisi faiz oranı hangi bankada? İşte detaylar...

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

- Tüketici kredisi: 1.51
- Taşıt kredisi: 1.61
- Konut kredisi: 1.37

HALKBANK FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1,63
- Taşıt kredisi: 1,54
- Konut kredisi: 1,38

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

- Konut kredisi: 1.32
- İhtiyaç kredisi: 1.59
- Taşıt kredisi: 1.50

GARANTİ BBVA FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1.69
- Konut kredisi: 1.46
- Taşıt kredisi: 1.69

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç kredisi: 1.65
- Taşıt kredisi: 1.65
- Ev kredisi: 1.41

TEB FAİZ ORANLARI

- İhtiyaç...