30 / 04 / 2024

ahenk istanbul emin evim nerede

ahenk istanbul emin evim nerede

Beylikdüzü Gürpınar'da inşa edilen Ahenk İstanbul Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Emin Şirin: İstanbul depremi için Deprem Bilim Kurulu oluşturulsun!

Emin Şirin, olası İstanbul depremi için teyakkuza geçip acil önlemler alması gerektiğine dikkat çekerek, “Binaların elden geçirilmesi için 30-40 milyar dolarlık kaynak yeterli olabilecektir” diye konuştu...

Ahenk İstanbul Evleri'nde 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Ahenk İstanbul Evleri'nde 100 ay sıfır faiz fırsatı ay sonuna kadar devam ediyor. Hemen teslim edilen Ahenk İstanbul'da fiyatlar 372 bin TL'den başlıyor...

Eminevim Ahenk İstanbul'da 100 ay vade farksız taksitle!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Eminevim Ahenk İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 100 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor.

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü fiyatlar!

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü fiyatları 372 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Gürpınar'da yer alan Ahenk İstanbul Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Beylikdüzü Ahenk İstanbul'da 80 ay 0 faiz!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Eminönü'ndeki Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu binası yıkılacak hale geldi!

ISTANBUL'un tarihi ve kültürel yapılarıyla ilgili restorasyon ve inşaat projeleri için hayati kararlar alan İstanbul Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun yer aldığı bina dökülüyor. Eminönü'ndeki tarihi binanın duvarları rutubetten yıkılacak halde.

İBB Eminönü- Alibeyköy tramvay hattına 492 milyon TL ayırdı!

İBB tarafından yeni yılda yapılması planlanan projelerin bütçesi de hazır. 3 yeni tünel ile Eminönü-Alibeyköy tramvayı en dikkat çekenler arasında istanbul Büyükşehir 1 Belediyesi 2016 projelerini açıkladı.

İstanbul'a 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy tramvay hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda yapılacak projelerin bütçesini hazırladı. 3 yeni tünel ve Eminönü- Alibeyköy arasına tramvay en dikkat çekenler arasında.

Ahenk İstanbul'da kampanya!

Eminevim İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul'da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. 1+1. 2+1 ve 3+1 tipi konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

ahenk istanbul emin evim nerede Haberi

ahenk istanbul emin evim nerede

İstanbul'un ilçesi Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen Ahenk İstanbul projesi, 30 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Yakuplu, Kavaklı, Büyükçekmece ve Beykent'e yakın konumda yükselen Ahenk İstanbul Beylikdüzü'ne metrobüs, otobüs ve minibüsle ulaşmak mümkün.  Ahenk İstanbul projesi Doğa Koleji, Kolan Hastanesi yakın mesafede bulunuyor.


Ahenk İstanbul Beylikdüzü nerede? Adres! 


Adnan Kahveci Mahallesi İnönü Caddesi No: 71 Gürpınar Beylikdüzü 


Ahenk İstanbul Beylikdüzü nerede? Kroki!



Adres: Adnan Kahveci Mahallesi İnönü Cad. 

No: 71 Gürpınar Beylikdüzü / İstanbul

0212 855 85 55

http://eminevimahenk.com/

Esra Nur...