05 / 05 / 2024

Ahi Evran-ı Veli

Ahi Evran-ı Veli

Turizm sektöründe atağa hazırlanan Kayseri, 2014 yılı sonuna kadar kentteki müze sayısını 3'ten 7'ye, kültür evi ve konak sayısını ise 3'ten 12'ye çıkarıyor...

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Başkentte 29 adet gayrimenkul satılıyor! Son dakika Ekim fırsatı! 

Ankara Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran mahallesinde yer alan 29 adet bağımsız bölümü satıyor. Peki Sincan'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Taşınmaz Değerleme Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lale Genç Bağçivan tarafından kuruldu.

Ankara'da 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Sosyal medyaya yaş sınırlaması! 15 yaş altındakilere veli izni getirildi!

Çocukların korunması amacıyla 15 yaş altı kullanıcıların sosyal medya platformlarına kaydolmasını ve kullanmasını veli iznine tabi tutan tasarı kabul edildi.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Çiftçiler dikkat! Bunları eken boş dönmüyor, toprağın her yerinden oluk oluk fışkırıyor

Orta Kızılırmak Vadisi'nde yüksek verimli 25 kuru fasulye çeşidi adayı belirlendi. Bu fasülyeler toprakla buluştuğunda müthiş verim veriyor ancak aralarından sadece 4'ü tescil edilecek. Bu fasulyelerin hangisi olduğunu öğrenmek için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Ziraat Fakültesi'yle iletişi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız, Halil Yıldız ve İbrahim Yıldız ortaklığında kuruldu.

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

Veli Ağbaba'dan özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan fabrikalarla ilgili açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, özelleştirme kapsamı dışına çıkarılan toplam 15 şeker fabrikası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Veli Ağbaba'dan esnafa kira desteği açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, esnaflar için yapılan kira desteğinin yeterli olmadığına dikkat çekti ve kiralarla ilgili yeni bir destek tavsiyesinde bulundu.

Ahi Evran-ı Veli Haberi

Ahi Evran-ı Veli

Kente daha önce Ahi Evran-ı Veli ve Kent Müzeleri ile Atatürk Evi, Beştepeler Kayseri Evi ve Güpgüpoğlu Konağı gibi kültürel mekanları kazandıran Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de tarihi Kayseri Kalesi içinde kentin ikinci arkeoloji müzesini, dünyanın ilk tıp mektebi olarak bilinen Şifaiye Gıyasiye medreselerinde Selçuklu ve Türk Tıp Tarihi müzelerini, Kayseri Lisesi bünyesinde Milli Mücadele Müzesi açmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kentin turizm alanında da hizmet alanında da hizmet sektörünün önünü açacak güçlü bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, ''Turizm amaçlı sportif yatırımlar da hayli mesafe aldık. Örneğin, UEFA standartlarındaki Kadir Has Stadı, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi ile Şehir Spor Kompleksi içinde yer alan diğer spor tesisleri kent ekonomisine önemli ölçüde katkı...