24 / 07 / 2024

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi iki yeni projeyi ihaleye çıkarttı. Boztepe Osmanlı Camii yanına yapılacak Kur’an Kursu ile Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesinin kuzey tarafına yapılacak camii ve otopark yapım işi ihaleye çıktı.

Trabzon Ahi Evren Cami açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatını tamamladığı Ahi Evren Hastanesi Altı Camisi, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile ibadete açıldı

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon'a yeni cami inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yeni bir cami inşa ediyor.

Toprak Ahi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Ahi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Evren Güzel tarafından kuruldu. 

Trabzon Ahi Evren Hastanesi otopark ve cami ihalesi 28 Mart’ta!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanılan Ahi Evren Hastanesi Altı Otopark ve Cami inşaatı ikinci ihalesi 28 Mart'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir başvuru şartları!

Aylık taksitlerin 234 TL'den başladığı TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 2+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir başvuru şartları...

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru dönemi 18 Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 144 ay vade imkanı sağlanıyor.

Alt gelir grubu TOKİ Siirt Evren başvuru dönemi!

Alt gelir grubu TOKİ Siirt Evren başvuru dönemi 19 Şubat Cuma günü başlayacak. 240 aya kadar vade fırsatı sunan projede toplam 71 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları fiyatları!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Yüzde 15 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade uygulanan projede 118 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Siirt Evren Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Siirt Evren Evleri başvuru işlemleri 18 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede 144 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Siirt Merkez Evren TOKİ alt gelir başvuruları!

Siirt Merkez Evren TOKİ alt gelir başvuruları 19 Şubat 2016 tarihinde başlıyor. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru tarihleri!

Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Siirt Merkez Evren Konutları 3+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Siirt Evren Konutları başvuru tarihleri...

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Peki Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi Haberi

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi

Boztepe’de yapılacak ve 3 bin 417 metre kare inşaat alanı olacak Kur’an Kursu ihalesi 05.02.2015 tarihinde saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi’nin Yalıncak Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasında yapılacak.


Soğuksu Mahallesi’ne cami ve otopark

Soğuksu Mahallesi’nde bulunan Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıları Hastanesi’nin alt tarafına yapılacak cami ve otopark yapımı yapım ihalesi ise 09.02.2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi’nin Yalıncak Mahallesi’nde bulunan ek hizmet binasında saat 10.00’da yapılacak. Mahalle’nin cami ve otopark ihtiyacını da karşılayacak inşaatın bitiş süresi ihale şartnamesinde 480 gün olarak belirlendi.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu verdikleri sözler doğrultusunda çalışmaların sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, Soğuksu Mahallesi’nde Ahi Evren Hastanesi’nin kuzey tarafında yapacakları camii ve otopark ile mahallenin çok önemli iki ihtiyacını çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Gümrükçüoğlu ayrıca Boztepe’de yapacakları...