28 / 04 / 2024

Ahırdağı Caddesi bulvar

Ahırdağı Caddesi bulvar

Kahramanmaraş’ta yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ahırdağı Caddesi’nin devamı olan bulvarın yapımına başladı.

Deprem uzmanı o ile dikkat çekerek açıkladı: Bu bölgede deprem olması mümkün!

Hakkari'de dün akşam saatlerinde peş peşe meydana gelen depremlerin ardından 28 ev ve 1 ahırda çatlaklar tespit edildi. Prof. Dr. Naci Görür, söz konusu depremleri değerlendirdi. İşte ayrıntılar...

Adalar'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık havuzlu ahşap ev!

T.C. Adalar İcra Dairesi, Adalar ili, Büyükada Maden Mahallesi, Yılmaz Türk Caddesi, 182 ada 29 parselde yer alan havuzlu ahşap evi 18 milyon 765 bin TL'ye satıyor...

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Ataşehir Şenol Güneş Bulvarı imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Şenol Güneş Bulvarı - 30004 Caddesi kesişimi Revize Geometrik ve Sirkülasyon Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvarlar geliyor!

Kahramanmaraş’ın kuzey bölgesinde bulunan, şehrin doğu ve batısı arasında Ahırdağı eteklerinde yapımına başlanan Kuzey Çevre yolunda devam eden çalışmalarda toprak dolgu, tesviye ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları devam ediyor.

Bağdat Caddesi’ndeki projelerin yüzde 60’ı Artella'yı tercih etti!

Ahşapta 60 yıllık deneyimin ismi Aslandağ Group’un kapı markası Artella Ahşap Kapı Sistemleri, Bağdat Caddesi’ndeki inşaat projelerinin yüzde 60’ında tercih edilen isim oldu.

Ankara Turan Güneş Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Turan Güneş Bulvarı yol genişletme çalışmalarını hızla sürdürürken, Kepekli Kavşağı-Doğukent Caddesi sapağı gidiş yönü genişletilerek asfalt serimi yapıldı.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Ankara Hipodrom Caddesi'nin varyant bağlantısı genişletiliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hipodrom Caddesi’ni Mevlana Bulvarı’na (Konya Yolu) bağlayan köprünün iniş ve çıkış varyant bağlantılarını genişletiyor.

Ahırdağı Caddesi bulvar Haberi

Ahırdağı Caddesi bulvar


Kahramanmaraş’ta yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ahırdağı Caddesi’nin devamı olan bulvarın yapımına başladı.


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Ahırdağı Caddesi’nin devamı olacak bulvarın uzunluğu 2750 metre uzunluğunda 25 metre genişliğinde olacak.


Yapımına başlanan bulvar 10’ar metre 3’er şerit gidiş geliş platformu, 1 metre refuj, her iki yönde 2’şer metre yaya kaldırımı olacak şekilde planlanırken, bulvarın 500 metrelik kısmında terasman kotuna getirilmiş olup çalışmalar devam ediyor.



Kahramanmaraş Büyükşehir...