10 / 05 / 2024

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Ali Ahıskalı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahıskalı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Ahıskalı tarafından kuruldu.

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ tarafından kuruldu.

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu başladı!

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen "Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu"nun açılışı yapıldı.

Yaylalarda ahşap yapılaşma dönemi!

Doğu Karadeniz’de tartışılan ve imar kirliliği oluşturan beton yapılaşma, yaylacıları harekete geçirdi. Trabzon’un Çaykara ilçesi Derindere Mahallesi Geri Yaylası’nda vatandaşlar ahşap yapılaşmaya yöneldiler. 

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

Endora Ahşap Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endora Ahşap Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin Çevik tarafından kuruldu. 

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Yayla ve köylerdeki ahşap yapılar için 20 gence sertifika verildi!

Yayla ve Köylere Uygun Ahşap Yapıların İnşa Bakım ve Onarım İşlemlerini Gerçekleştirebilecek Nitelikli Elemanların Yetiştirilmesi Projesi'ni tamamlayan 20 gence sertifikaları verildi.

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Yapı ve Ahşap Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oktay Kaya tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Ali Ahıskalı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ahıskalı Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT-TAAHHÜT 1.    Şirket her türlü inşaat işleri yapar, kiralar ve kiraya verir, 2.    İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl,mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 3.    Şirket iş makineleri ve teçhizatının alım satımı ve pazarlama işleriyle beraber kiralar ve kiraya verir.Şirket iş makineleri teçhizatının ithalat ve ihracat işlerini yapar, 4.    Şirket T.T.K. ya göre...