18 / 05 / 2024

AHK International

AHK International

AHK yerli otel zincirleri Rixos, Paloma, Papillon, Crystal dışında yabancı otel zincirlerden Raffles, Mandarin Oriental, Hilton, Sheraton Starwood, Hyatt gibi gruplara anahtar teslimi uygulama yapıyor...

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kıcı tarafından kuruldu. 

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haldun Kilit tarafından kuruldu. 

AHK Kndu Villas'da metrekaresi 2 bin Euro!

30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı" dedi. AHK Kndu Villas fiyatları metrekare bazında 2 bin Euro'dan başlıyor.

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

AHK Grubu, Körfez projelerinde yerli ürün kullanıyor!

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti.

Ahk Matisse Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Matisse Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahar Kalkavan Kefkep tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

AHK Gayrimenkul Bursa'ya 17 bin konut yapacak!

AHK Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı şirketi Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil Gürsu Dışkaya ve Ericek bölgesinde yeni imar etaplarının 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını beklediklerini vurguladı.

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AHK Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Doğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Bahçelievler, Yenibosna, Fevziçakmak Mahallesi'nde kuruldu.

İnanlar İnşaat, İnternational Property Show 2013'e katıldı!

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı...

Antalyalı AHK dünya markası haline geldi!

AHK yerli otel zincirleri Rixos, Paloma, Papillon, Crystal dışında yabancı otel zincirlerden Raffles, Mandarin Oriental, Hilton, Sheraton Starwood, Hyatt gibi gruplara anahtar teslimi uygulama yapıyor...

Varyap Meridian’a Rus yatırımcılardan büyük ilgi!

İlhamını İstanbul’dan alan ve tasarımıyla İstanbul siluetine gönderme yapan Varyap Meridian, Rusya’daki International Property Show Fuarı’nda yoğun ilgi gördü...

Sarphan Finanspark Basra Körfezi ülkelerine tanıtılacak!

International Floating Fair (Yüzen Fuar) 2013 Gayrimenkul Fuarı'nda yer alan Sarp Group, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Kuveyt'i lüks yolcu gemisiyle ziyaret ederek tanıtacak...

AHK International Haberi

AHK International

Yerli zincirlerden sonra, uluslararası gruplara da anahtar teslimi otel uygulaması yapan AHK'nın hedefi, sektörde dünya lideri haline gelmek. Antalya'da temeli atılıp büyüyen ve uluslararası bir firma haline gelen AHK yerli otel zincirleri Rixos, Paloma, Papillon, Crystal dışında yabancı otel zincirlerden Raffles, Mandarin Oriental, Hilton, Sheraton Starwood, Hyatt gibi gruplara anahtar teslimi uygulama yapıyor. Dünyanın dev otel zincirlerinin projelerine Türk imzası atan AHK International'in başarılarını ve hedeflerini Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit'lc konuştuk. Kilit, "Türkiye'de olduğu gibi yurtdışında da sektörün lideri haline gelmeyi hedefliyoruz" dedi ve sorularımızı şöyle yanıtladı:


Devlere anahtar teslimi 


Antalya'dan sonra Türkiye'nin de yüz akı bir kuruluş olan AHK International, büyümeye devam ediyor. AHK olarak, 2012 ve 2013 yıllarında neler yaptınız? 


AHK 2012'de şirket yapısını 7 ana dalda topladı. AHK...