01 / 05 / 2024

ahlat ahlat Engelsiz Yaşam Merkezi

ahlat ahlat Engelsiz Yaşam Merkezi

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan ve İş-Kur İl Müdürü Alaattin Aslan ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, merkez hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Ahlatçı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Avcı tarafından kuruldu.

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Bitlis Ahlat'a 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 270 konut! 

TOKİ'nin Bitlis projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bitlis Ahlat projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Ahlat 2022 ucuz konut projesi...

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Bitlis Ahlat Tunus başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi Haziran'da tamamlanacak!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ikinci millet bahçesi olacak Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ, Bitlis Ahlat'ta 38 daireyi satışa çıkardı! 

TOKİ, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yer alan 2+1 ve 3+1 daireleri satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan daireler için 240 aya varan taksit seçenekleri bulunuyor. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tam gaz!

Bitlis'in Ahlat ilçesine inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Millet bahçesinin Haziran ayında tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan 69 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Bitlis Ahlat'ta satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Ahlat Erkizan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

ahlat ahlat Engelsiz Yaşam Merkezi Haberi

ahlat ahlat Engelsiz Yaşam Merkezi

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, yapımı devam etmekte olan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan ve İş-Kur İl Müdürü Alaattin Aslan ile birlikte Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, merkez hakkında ilgililerden bilgi aldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, yapımı devam eden merkezin bitiminden sonra 63 engellinin yatılı olarak kalacağını belirterek, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca ilçemizde Yeniköprü köyü sınırları içerisinde yapımı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi bir idari bina ve 7 villadan oluşuyor. Yaşam merkezinde 63 engellinin yatılı olarak kalacağı tesis içerisinde spor alanları, yaşamlarını dolu dolu geçirebilmeleri amacı ile sebze yetiştiriciliği için bahçeler ve kümes hayvanı beslenmesi için alanların oluşturulması planlanmıştır. Engelli vatandaşlarımızın...