28 / 04 / 2024

Ahlat AVM son durum

Ahlat AVM son durum

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat AVM alanında incelemelerde bulundu. AVM inşaatında bir süre gezen Başkan A. Mümtaz Çoban, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bitlis Ahlat AVM ne zaman açılacak?

Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran!

1 milyar 278 milyon 900 bin TL muhammen bedelle TMSF tarafından satışa çıkarılan MarkAntalya AVM için son başvuru tarihi 4 Haziran...

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

İzmir İstinye Park AVM'de ÇED süreci uzayacak!

Kamuoyunda sayısız tartışmaya yol açan ve yargıya taşınan AVM proje için yeniden başlayan ÇED sürecinde bu sefer son kararı İzmir halkı verecek.

Adana Forum AVM'nin imar düzenlemesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi yılan hikayesine dönen Forum AVM'yle ilgili imar düzenlemesini İçişleri Bakanlığının soruşturma açılması izni vermesi üzerine iptal etti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri soruşturma geçirmemek için son imar düzenlemesini iptal etti.

AVM'lerin sayısı 10 yılda 379'a çıktı!

Deloitte'un hazırladığı Perakende Sektörü 2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörülerime göre, son 10 yılda AVM sayısı 3 katına çıkarak 379'a ulaştı. İnşaatı süren 74 AVM'nin 2019'da tamamlanması bekleniyor.

İzmir İstinyePark AVM 2018'de açılacak!

İstanbul’da lüks alışverişin adreslerinden biri olan İstinyePark AVM, yaşanan olaylara karşın 2016 yılında büyümeyi başardığını duyurdu. İstinyePark Genel Müdürü Uğur Berk, İzmir’de İzmir İstinyePark’ın 2018 yılının son çeyreğinde açılacağını söyledi.

Korupark AVM'de kiralar sabitlendi!

DÖVİZ kurlarında son dönemde yaşanan ani artışları, kiraların ağırlıkla döviz kurları üzerinden ödendiği AVM'lerde de kira ödemelerini gündeme getirdi.

Ahlat AVM son durum Haberi

Ahlat AVM son durum


Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu. AVM inşaatında bir süre gezerek incelemelerde bulunan Başkan A. Mümtaz Çoban, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Başkan A. Mümtaz Çoban, AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi'nin Ahlat için önemli bir proje olduğuna değinerek, "Sosyal ve kültürel alanlarının yanı sıra kapalı otopark, sinema salonu, düğün salonu, bayan ve erkek hamamları, sauna ve fitness center ilçemizde bir ilk ve özel mimarisiyle bu eser şehirleşme, kentleşme ve kalkınma sürecimize de önemli katkı sunacaktır. Yapımı devam eden Ahlat Belediyesi AVM Eğlence, Kültür ve Ticaret Merkezi’nde güneş enerji panelleri ile kendi enerjisini kendisinin karşılaması açısından da büyük önem...