30 / 04 / 2024

Ahlatlıbel Park

Ahlatlıbel Park

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Parkı ile ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Ankara Lodumlu-Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Konya Çamlıbel Parkı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda tarihi ve yeşil dokuya uygun bir düzenleme projesini hayata geçiriyor.

Melih Gökçek'ten Ahlatlıbel Tesisleri açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Parkı ile ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi.

Ahlatlıbel Tesisleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi.

Başkent'te Ahlatlıbel kavgası!

Büyükşehir Belediyesi, 1993’te Çankaya Belediyesi’ne devrettiği Ahlatlıbel Tesisleri’ni ‘belirlenen koşullara uyulmadığı’ iddiasıyla, geri aldı. Çankaya Belediyesi, “Hukuka uygun değil” diyerek, konuyu yargıya taşıyacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Parkı'nı Büyükşehir'e iade etti!

Büyükşehir Meclisi, 1993 yılında Çankaya Belediyesi'ne devredilen "Ahlatlıbel Parkı"nı Büyükşehir'e iade etti. Çankaya, kararın hukuksuz olduğunu öne sürdü

Çankaya Belediyesi kendi enerjisini üretmeye başladı!

Atölyede yaptıkları rüzgâr türbini ve güneş enerjisi panelini Ahlatlıbel Spor ve Sosyal Tesisleri’ne yerleştiren Çankaya İşçileri, kendi yaptıkları aydınlatma direğine enerji vererek parkı aydınlatmaya başladılar...

Avcılar Belediyesi'nden Özgecan Aslan Parkı yanıtı!

www.avcilar.bel.tr internet sayfasına ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın twitter adresine mesaj atan Isder-Ispartakule Derneği Avcılar Belediyesi'nden olumlu yanıt aldı. İşte Avcılar Belediyesi'nden Özgecan Aslan parkı yanıtı...

Ahlatlıbel’de biyolojik gölet hazır!

Çankaya Belediyesi’nin Ahlatlıbel’de bir süredir çalışmalarını yürüttüğü biyolojik gölet tamamlandı. Suni havuzlara benzemeyen gölette, kimyasal madde kullanılmadan suyun bitkiler ve özel filtreler yoluyla temizlenmesi sağlanıyor.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal Kocamustafapaşa'da oyun parkı yaptırdı!

Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.

ODTÜ ormanında yangın çıktı!

ODTÜ Ormanlarının Ahlatlıbel mevkisinde çıkan yangında yaklaşık 10 dönümlük alan zarar gördü, 2 saat süren çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı, yangına 15 araçla müdahale edildi...

Ahlatlıbel Park Haberi

Ahlatlıbel Park

Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Melih Gökçek başkanlığında toplandı.  Başkan Gökçek, "Yapılmış olan anlaşmanın içerisinde vermiş olduğunuz taahhütler yerine gelmeyince bizim ihdası iptal etmemizden daha normal bir şey olamaz" dedi. 


"ADALET NE DERSE O OLACAK" 

Gökçek, "Alınmış olan mahkeme kararında deniyor ki; 'Belediye Meclisi'nden karar almadan böyle bir dava açtınız.' Biz de bu sefer, Belediye Meclisi'nden karar aldık. Belediye Meclisi'ne göre de iptal ettik. İptal edince de siz yine yargıya itiraz edeceksiniz, gayet doğal. Biz de savunmamızı yapacağız ve adalet ne derse o olacak" diye konuştu. Tesislerin Büyükşehir'e devri ile ilgili gerekçenin de anlaşmada bulunduğu ifade edildi. 


Sabah...