18 / 07 / 2024

Ahmad Arshoukıeh

Ahmad Arshoukıeh

Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Ali Saleh, Ahmad Saleh, Ahmad Arshoukıeh tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Panaromia İş Merkezi'nde kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hourıeh Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  350 bin TL sermaye bedeli  Hourıeh Almahmoud tarafından  kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Saket Molan tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Constructor İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Constructor İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Refaaıeh Albrıjawı, Ahmad Almoussa ve Ousama Allalı ortaklığında kuruldu. 

Ahet Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahet Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohammad Ghadıeh tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alkher Company İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkher Company İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Alkher Almesaddı, Wasfı Almesaddı, Abd Alster Almesaddı ve Anas Almesaddı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Farah Istanbul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Istanbul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abıer Kassem, Ahmad Mattaıt, Fahed Mattıt ve Adem Tüccar ortaklığında 220 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Aldura Tradıng İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldura Tradıng İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Albatarnı, Ahmad Kalajı, Mohammad Kalajı, Belal Al Hındı ve Zuhir Batrnı ortaklığında 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamiya Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Amma Darkalt, Yousef Ajam ve Ahmad Darkalt ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmad Arshoukıeh Haberi

Ahmad Arshoukıeh

Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Ali Saleh, Ahmad Saleh, Ahmad Arshoukıeh tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Damas İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna,...