03 / 05 / 2024

Ahmad Bandar Al Sider

Ahmad Bandar Al Sider

Emlak 2013 Fuarı, Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin akınına uğradı. fuarı, bugün saat 14.00'da Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider ziyaret edecek.

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Faiz Grup Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Aghı Alsuleıman tarafından kuruldu.

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wakeel Group Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Arabıyeh, Alaa Abed Al Aal ve Mohamad Abdel Ghanı ortaklığında kuruldu.

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Avcılar’da  150  bin TL sermaye bedeli ile Khadıja Haddaouı ve Mohamad Ahmad tarafından kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayan Company İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bakkarı, Lolyeh Alkak tarafından kuruldu.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Al Nojoom İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Nojoom İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zeınaldın Zeınaldın, Enver Okleh Alkhaldı ve Meteb Alfrıh ortaklığında kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Zubaıdı Gayrimenkul İnşaat Turizm Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zubaidi tarafından kuruldu.

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aseel İnternational İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altawil tarafından kuruldu.

Al Hasan Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hasan Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hasan tarafından kuruldu.

Ahmad Bandar Al Sider Haberi

Ahmad Bandar Al Sider


CNR'de başlayan Emlak Fuarı'na Ortadoğu'dan büyük destek geldi CNR EXPO Yeşilköy'de dün başlayan Emlak 2013 Fuarı, Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin akınına uğradı. 8 Aralık 2013 tarihine kadar açık kalacak fuarı, bugün saat 14.00'da Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al- Sider ziyaret...