03 / 05 / 2024

Ahmad Rıda El Sayed

Ahmad Rıda El Sayed

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Domino's Pizza Iğdır'da şube açtı!

Domino's Pizza Türkiye'deki 477'nci restoranını Iğdır'da açtı. 92 kişilik oturma kapasitesine sahip yeni şubesinde Domino's Pizza, lezzetleri ile Iğdırlıları tanıştıracak.

Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üstünde!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üzerindedir. Bazı okullar tamamen yıkılmıştır." açıklamasında bulundu.

Diyarbakır'da zarar gören yerler yeniden inşa edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, saat 15.50'de Ağrı'ya gitti. Yıldırım'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan yetkililer uğurladı. Başbakan Yıldırım Ağrı'da toplu açılış törenine katılacak.

Diyarbakır’da konut satışları Nisan'da düştü!

Diyarbakır’da konut satışları Nisan ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16, ocak-nisan döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14 oranında azaldı.

Çankırı'da Nisan ayında 186 konut satıldı!

TÜİK Başkanlığı "Konut Satış İstatistikleri, Nisan 2016" konulu haber bültenini açıkladı. Çankırı'da konut satışları 2016 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 21,5 azalarak 186 oldu.

Diyarbakır'da inşaat sektörü canlanıyor!

Diyarbakır'da terör olayları nedeniyle durma noktasına gelen emlak ve inşaat sektörü, yeniden canlanıyor. Kentte inşaatlar kaldığı yerden devam ederken, ev ve arsa ticareti de hareketlendi.

Çankırı'da 77 milyon liralık projelerin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı'da 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

İnşaatçı Mahmut Eren silahlı saldırıda öldü!

Mardin’in Kızıltepe İlçesi’nde hafif ticari aracıyla giden Mahmut Eren, başka bir araçtan düzenlenen silahlı saldırıda öldü. Eren’in kontrolünü kaybettiği aracı ise orta refüje çarparak durabildi.

Diyarbakır'da konut satışları yüzde 15 düştü!

TÜİK bu yılın şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerine göre Diyarbakır'da konut satışlarında bu yılın şubat ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9, ocak-şubat döneminde ise yüzde 15 düşüş oldu.

Ağrı'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin halı saha iskelesi çöktü!

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Mithat Yenigün'den Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayınladı. İşte Mithat Yenigün'ün mesajı..

Diyarbakır’da konut satışları yüzde 15 arttı!

Diyarbakır’da konut satışları geçtiğimiz Aralık ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3, Ocak-Aralık döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 oranında arttı.

Ahmad Rıda El Sayed Haberi

Ahmad Rıda El Sayed

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -TİCARET a- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. - EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa...