04 / 05 / 2024

Ahmed Ali Ahmed Ahmed

Ahmed Ali Ahmed Ahmed

Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ahmed Ali Ahmed Ahmed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Aydın, Ahmed Aydın, Mahmut Mustafa Aydın ve Ömer Faruk Aydın ortaklığında kuruldu.

Eimann İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eimann İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Alihib, Ali Ahmed A. Bajabir ve Tamim Abdulrahman tarafından kuruldu.

Fynamics İnvestments Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fynamics İnvestments Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed R. Saud Alalawi ve İyad Farhan Ali Hayel tarafından kuruldu.

Elkerim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elkerim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Öztürkmen ve Ahmed El Kerim  tarafından kuruldu.

Elfahad Company İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elfahad Company İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ali A. Almohammed tarafından kuruldu.

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdinasır A. Ahmed, Mohamed Ali Mohamed ve Salahudin M. Osman tarafından kuruldu.

Delil Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Delil Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kafkas ve Ahmed Ali Nagy Balboul tarafından kuruldu.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Ahmed Ali Ahmed Ahmed Haberi

Ahmed Ali Ahmed Ahmed

Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ahmed Ali Ahmed Ahmed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu. 


Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Yusufpaşa, Haseki Sultan Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi, İnan İşhanı...