03 / 05 / 2024

Ahmet Ağaoğlu kartal arazisi

Ahmet Ağaoğlu kartal arazisi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu, Hürriyet'ten köşe satın aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

Ali Ağaoğlu: Kartal projesinde kalıcı olmak isteseydik Akdeniz İnşaat ile katılırdık!

AĞAOĞLU ve Dap Yapı Kartal’da 1.3 milyar TL proje için el sıkışmıştı. Emlak GYO ile arsa karşılığı gelir paylaşım olarak başlayan projede yüzde 51 ile işe giren Ağaoğlu’nun payı yüzde 0.50’ye düştü...

Ağaoğlu, Kartal’daki dev projeyi Dap Yapı’ya bıraktı!

Ağaoğlu ve Dap Yapı Kartal’da 1.3 milyar TL proje için el sıkışmıştı. Emlak GYO ile arsa karşılığı gelir paylaşım olarak başlayan projede yüzde 51 ile işe giren Ağaoğlu’nun payı yüzde 0.50’ye düştü...

Ali Ağaoğlu: Kartal projesinden çekilmedik, desteğimiz sürüyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan, basında yer alan “Ağaoğlu, Kartal projesinden çekildi.” iddialarına ilişkin açıklama yapma gereği duydu. Ağaoğlu' nun konu ile ilgili açıklaması aşağıdaki gibidir...

Ali Ağaoğlu, Boğaz'da 3 otel yapmayı planlanıyor!

Ağa gözünü marina, otel ve enerjiye dikti! Boğaz'a 3 otel yapmayı planlayan Ağaoğlu, DAP Yapı ile ortak aldığı Kartal arazisine otel ve rezidansın yanına marina yapacak. Ayrıca enerjiye 2 milyar euro yatıracak

Ağaoğlu ve Dap Yapı marina işine giriyor!

Geçen yıl İstanbul'un en değerli arazilerinden birini Ağaoğlu ve DAP Yapı birlikte almıştı. İki şirket, Kartal'da 142 bin metrekare inşaat alanına sahip olan araziye otel, inşaat, rezidans ve marina projesi yapıyor...

Ağaoğlu ile DAP Yapı marina işletecek!

Ağaoğlu Dap Yapıyla birlikte Kartal'da 1.3 milyar dolara aldığı denize sıfır arsada marina inşa etmek ve işletmek için bir marina şirketi kurdu, hayata geçirilecek proje şuan onay aşamasında...

Ahmet Ağaoğlu kartal arazisi Haberi

Ahmet Ağaoğlu kartal arazisi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eski başkan Muharrem Usta'nın seçimden önce yaptığı, "Borcu 150 milyon avroda bırakacağım" açıklamasına atıfta bulunarak, "Biz geldiğimizde borç 180 milyon avroydu. Kendisinden sözünü tutmasını bekliyoruz. Aradaki farkı yani 30 milyon avroyu kulübümüze en kısa zamanda göndermeli." diye konuştu.

Ahmet Ağaoğlu, yaptığı açıklamada, Muharrem Usta'nın kongreden kısa bir süre önce Medical Park Stadı'nda grafiklerle basın toplantısı düzenlediğini söyledi.

Bu toplantıda 'Ben olmasaydım borç yükselip gidecekti, 200 milyon avronun üzerine çıkacaktı. Ama benim sayemde 150 milyon avroda kaldı. 156 milyon avro ile aldığım borcu 150 milyon avroda bırakacağım. Buradan söz veriyorum, belki de bu futbol tarihinde ilk olacak.' dediğini söyleyen Ağaoğlu, şu şekilde konuştu:

"Bunu da üzerine basa basa vurguladı. Biliyorsunuz 8-9 Nisan'da...