01 / 05 / 2024

Ahmet Ağaoğlu kimdir

Ahmet Ağaoğlu kimdir

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ali Ağaoğlu, Hürriyet'ten köşe satın aldı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Ahmet Ağaoğlu: Avrupa'nın en modern Golf tesisini yapmak istiyoruz!

Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, "5 yıl önce bugün Belek'te geldiğimiz noktayı kimse hayal edemiyordu. Karadeniz Bölgesi içinde hayal olmamalı" dedi.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Dünyanın en zenginleri listesinde Şarık Tara 546'ıncı, Ali Ağaoğlu 601'inci sırada!

Forbes listesinde Enka İnşaat'ın sahibi Şarık Tara ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ile birlikte inşaat sektörünün patronları Erman Ilıcak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Çalık, Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız ile Mehmet Sinan Tara da yer alıyor

Ali Ağaoğlu Rus sevgilisi Sophia ile Suada'daydı!

Ali Ağaoğlu Gazeteci Ahmet Cumalı ile Neslihan Cumalı'nın düğün törenlerine Rus sevgilisi Sophia ile birlikte gitti

Ahmet Ağaoğlu kimdir Haberi

Ahmet Ağaoğlu kimdir

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Medical Park Stadı'nda göreve geldikleri 50. günde basın toplantısı gerçekleştirerek kulübün ekonomik durumu, teknik heyet ve transfer planlamasına ilişkin açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Ağaoğlu, kulübün borcunun avro olarak hesaplanmasının doğru bulmadığını anlatarak kulübün mevcut borcunun bugün itibariyle 930 milyon lira olduğunu söyledi.

- "Darbeyle indirmedik"

Ağaoğlu, seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Biz darbe yaparak kimseyi koltuğundan indirmedik. Kendimizi bir anda görevin içinde bulduk. Genel kurula 10 saat kalıncaya kadar adaylık için girişimde bulunmadık. Hala borç ödemeye çalışıyoruz. Bankaların kapılarda dolaşmaktan evimizin yolunu unuttuk. Kısa sürede bu durumdan kurtulup projeleri yapmak zor.  Tabii ki projeler, çalışmalar söz konusu. HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var. Kısa...