29 / 04 / 2024

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.



Sertac Fuad Karaağoğlu profesyonel iş hayatına 1996 senesinde Toprakbank’ta başladı. 2003 senesine dek Kentbank ve Dışbank’da Kurumsal Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı portföy idareciliği yapan Karaağaoğlu, 2011 senesine dek Fortisbank’da sırasıyla Şube Müdürü, İç Anadolu Bölgesi KOBİ yöneticisi, Doğu Akdeniz Bölge Müdürü ve Krediler yöneticisi olarak vazifeler yaptı.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

NERELERDE ÇALIŞTI?

2011-2012 seneleri içinde bu vazifeyi TEB BNP Paribas’ta da devam ettirdikten sonra  sermaye piyasalarında çalışmayı sürdrümüştür. 2012-2016 seneleri içinde Borsa İstanbul'da halka arzlar, tahvil ihraçları ve şirket satın almaları ile alakalı kurumsal finansman sahasında Kotasyon ve Özel Pazar Grup Müdürü olarak çalışmış ve 2016 senesinde Akfen ailesine müdahil olmuştur. 

Eğitimi

Halen Akfen GYO Genel Müdürlüğü vazifesinin idame ettiren Karaağaoğlu Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile Maltepe Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programını bitirmiştir.


Geri Dön