27 / 04 / 2024

Ahmet Ali Aydın

Ahmet Ali Aydın

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Mehmet Ali Aydınlar restoran işinden çıktı!

Mehmet Ali Aydınlar restoran yatırımındaki hisselerini devretmiş. Aydınların hisselerini devrettiği isim işe restoranın yöneticiliğini üstlenen Fazlı Akbaş.

Aydın'daki Ahmet Gazi Cami restorasyonu tam gaz!

Aydın Çine'de bulunan Ahmet Gazi Camisi'nde restorasyon çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Düzali Aydın imzasıyla kuruldu.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Ahmet Ali Aydın Haberi

Ahmet Ali Aydın

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.


AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: MADDE 3-  Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-) İNŞAAT a-Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar ,marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk apart otel, motel hotel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken,ev,apartman, işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,ve bunların inşaatlarını, taahhüt veya kat karşlığı yapmak.yaptırmak..bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkartmak ve gerektiğinde projelendirmek. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...