15 / 05 / 2024

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Aylanç tarafından kuruldu...

Fardello Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fardello Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Nilifırka tarafından kuruldu.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr8 Tekstil Ve Ay Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Arzu Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Farya Gayrimenkul Turizm Temizlik Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Farya Gayrimenkul Turizm Temizlik Tekstil Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öcük Ertuğrul Yiğit tarafından kuruldu.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Ba Dem İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Dem İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Emlak Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  2 milyon TL sermaye bedeli  Ahmet Işık tarafından kuruldu.

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Azad Proje Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Emlak Nakliyat Araç Alım Satım San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karadağ tarafından kuruldu.

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genf Turizm Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özaslan ve Onur Emren ortaklığında kuruldu.

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu Haberi

Ahmet Aylanç Tekstil İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Merter Keresteciler Sitesi Güldalı Sokak NO:17 Daire:24/26 Ascenter adresinde faaliyete geçirildi. 22 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Aylanç tarafından...