29 / 04 / 2024

ahmet ayyıldız çevre ve şehircilik bakanlığı

ahmet ayyıldız çevre ve şehircilik bakanlığı

Mehmet İslamoğlu, Müsteşar Yardımcılığı görevinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine atandı. Ahmet Ayyıldız da başka bir göreve atanmak üzere Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevinden alındı.

Ahmet Ayyıldız kimdir?

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Ayyıldız kimdir? Ahmet Ayyıldız ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütüyor? İşte Ahmet Ayyıldız'ın biyografisi...

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu. 

ahmet ayyıldız çevre ve şehircilik bakanlığı Haberi

ahmet ayyıldız çevre ve şehircilik bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu atanırken, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ayyıldız başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.


Adalet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Ekonomi, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kalkınma ile Maliye bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.


Habertürk'ün haberine göre, Adalet Bakanlığında, Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliğine, İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öncel, Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alaattin Duran, Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu...