29 / 04 / 2024

Ahmet Ayyıldız inşaat mühendisi

Ahmet Ayyıldız inşaat mühendisi

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Ayyıldız kimdir? Ahmet Ayyıldız ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevini yürütüyor? İşte Ahmet Ayyıldız'ın biyografisi...

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldızlar İnşaat, Kartal projesi için düğmeye bastı. Peki Yıldızlar İnşaat Kartal projesi nerede? İşte Yıldızlar İnşaat Kartal projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Buıld Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Uğur Öztürk tarafından kuruldu.

Ahmet Ayyıldız inşaat mühendisi Haberi

Ahmet Ayyıldız inşaat mühendisi

Ahmet Ayyıldız kimdir?

Ahmet Ayyıldız, 01 Ocak 1960 Sivas Divriği ilçesi doğumlu. 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 

  

1982-1984 yıllarında serbest çalışarak statik projeler yaptı.

1984-1985 yıllarında Askerliğini Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Daire Başkanlığı Su şubesinde görevlendirildi. Görevi nedeniyle Bursa, Balıkesir ve Çanakkale İl Garnizonlar, Dinlenme Tesisleri, Ana jet Üstleri, İsale Hattı, Ayaklı Depo, Gömme Depo Yapım İşlerinde bulundu.

1985-1994 yılları arasında İstanbul-Fatih Belediyesi Fen İşlerinde Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı.

1994-yılında Fatih Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü görevine atandı.

1994-14.10.2011 tarihleri arasında Fatih Belediyesi ve Şehircilik Müdürü görevinde iken 1/5000 Tarihi yarımada Koruma Amaçlı Nazım Planı ve 1/1000 Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planında Büyükşehir Belediyesi, Danışma Kurulları, Anıtlar Kurulunda Plan çalışmalarında bulundu.

1994-14.10.2011 yıları arasında aynı zamanda Tarihi...