07 / 07 / 2024

Ahmet Başol Haraç

Ahmet Başol Haraç

Ahmet Başol Haraç, Yalova'da otel zincirleri kurma sinyalleri verirken 2012 yıl sonuna kadar bir kaç otel imzalayabileceklerini belirtti

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ ne iş yapmaktadır?

Ahmet Baştuğ kimdir? Ahmet Baştuğ'un eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Baştuğ'un kim olduğu ve Ahmet Baştuğ'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Marpessa Group İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marpessa Group İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Avcılar'da Selinay Başol tarafından kuruldu.

Kuzey Taraf Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Taraf Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de Tuğçe Başol tarafından kuruldu.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Ahmet Başol Haraç Haberi

Ahmet Başol Haraç



1911 yılında Roma'da düzenlenen yarışmada 'en şifalı suya sahip tesis' olarak seçilen termal kaplıcaları ve otelleri ile termal turizmde bu yıl daha iddialı olan Yalova'da toplamda 7 turizm işletme belgeli otele var. Birkaç ulusal, uluslararası otel zincirinin kentin batı bölgesine yatırım yapmak amacıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB ve yerel yönetimler ile görüştüğü bildirildi.


Geçen yıllarda yaşanan yatak kapasitesi sorunlarının açılan nitelikli oteller ile aşıldığını ifade

eden Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yalova Temsilcisi Ahmet Başol Haraç, 2012'nin Yalova turizmi açısından hareketli bir yıl olduğunu söyledi. Haraç, 2012- 2013 için birkaç ulusal ve uluslararası otel zincir gruplarının kentin batı bölgesine yatırım yapmak amacıyla diyaloga geçtiğini müjdeleyerek, şu şekilde konuştu:


Çeşitli ulusal ve uluslararası otel zincirine sahip yatırımcılar ile YTSO, TÜRSAB ve yerel...