18 / 05 / 2024

ahmet boyacıoğlu

ahmet boyacıoğlu

Anadolu Grubu, AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'den sonra bugün Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında ikinci şirketini kurdu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tuncay Özilhan,İbrahim Yazıcı,Can Çaka, Ahmet Boyacıoğlu ve Salih Metin Ecevit tarafından 30 milyon TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Tüylüoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, İsmet Tüylüoğu, Ahmet Tüylüoğlu ve Fahri Tüylüoğlu Müdürlüğü'nde Tuzla'da kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

ahmet boyacıoğlu Haberi

ahmet boyacıoğlu


Tuncay Özilhan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Anadolu Grubu, 11 Ekim 2011 tarihinde kurduğu AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş ile gayrimenkul sektörüne giriş yapmıştı. Anadolu Grubu, bugün Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adıyla ikinci şirketini kurdu.


250 bin TL sermaye ile kurulan Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'nin yönetim kurulunda Tuncay Özilhan, İbrahim Yazıcı, Can Çaka, Ahmet Boyacıoğlu bulunuyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı görevinde Tuncay Özilhan yer alıyor.


2011 yılında kurulan AEH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'nin yönetiminde de Tuncay Özilhan, İbrahim Yazıcı, Salih Metin Ecevit, Mehmet Hurşit Zorlu, Ahmet Boyacıoğlu ve Can Çaka yer alıyor.



Ankara Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;

Şirketin işletme konusu, başta her türlü arsa ve arazi, bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayri maddi...