29 / 04 / 2024

Ahmet Çelik biyografi

Ahmet Çelik biyografi

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çelik, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Çelik..

Ahmet Çelik kim?

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Ahmet Çelik ne zamandan beri, Sinpaş Yapı Genel Müdürü? İşte Ahmet Çelik'in biyografisi...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Ahmet Turul kimdir? Hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ahmet Turul hangi alanlarda görev aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Ahmet Turul’un biyografisi...

Deprem Profesörü uyardı: Çelik yapılara geçilmeli! İşte çelik yapıların özellikleri ve fiyat listesi

Deprem ülkesi olan Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerle bu gerçekle tekrardan yüzleşti. Uzman isimlerden peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan çelik yapıları önerdi.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shm Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Demirbaş tarafından kuruldu.

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Şirketi  Sultanbeyli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Danişmant tarafından kuruldu.

Ahmet Çelik biyografi Haberi

Ahmet Çelik biyografi

Ahmet Çelik kimdir?

1932 yılında Eğirdir’de doğan Çelik orta ve lise öğrenimi İzmir Atatürk Lisesinde yaparak 1951 yılında mezun oldu.


1956 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nden mezun olan Çelik, görev hayatına  03 Temmuz 1956 tarihinde Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğünde çalışmaya başladı.


Çelik’in geçmiş dönemlerde sektör kurum ve kuruluşlarında yürütmüş olduğu görevler şöyledir;


1956 – 1959 yılları arasında Şube Baş Mühendisi olarak görev yaptı.


1960 yılında, A.B.D. Bureau of Reclamation davetiyle A.B.D. de "Su ve Toprak kaynaklarının projelendirilmesi ve planlaması" konusunda bir yıl süreli eğitim aldı.


1962 – 1964 yıllarında askerlik görevi tamamladı. Askerlik hizmeti sonrası Yüksek Mimar Mühendis İbrahim AŞCIGİL’in müteahhitliğini yaptığı Baraj inşaatı işlerinde Şantiye Şefi ve Proje Müdürü olarak çalıştı.


965 yılında TİSAN İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin yeniden yapılanma döneminde ortaklığa...