06 / 07 / 2024

Ahmet Ceylan Hancıoğlu

Ahmet Ceylan Hancıoğlu

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkannlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Hancıoğlu Emlak Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hancıoğlu Emlak Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Hakkı Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi' nde kuruldu.

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkannlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli' de kuruldu.

Ahmet Ceylan Hancıoğlu Haberi

Ahmet Ceylan Hancıoğlu

Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi, Ahmet Ceylan Hancıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Atilla Oksay ve Erdinç Yurtseven Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Şişli'de kuruldu. 


Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon Anonim Şirketi iş konusu; Oto Yedek Parça ve Servis Sertifikasyon A.Ş  sigorta şirketlerinin araç hasar onarımlarında sunulan güvenlik ve kalite standartlarını yukarı çekmeyi; buna karşın maliyetleri daha etkin bir şekilde kontrol etmeyi ve adil bir rekabet ortamı oluşturmayı amaçlamaktadır. Kuruluş eşdeğer yedek parça sertifikasyonu, özel servis sertifikasyonu, hasar onarım araştırmaları ve hasar operasyonlarındaki tedarik ağı işleyişinin yönetimini sağlayacaktır. Şirketin bu amaç dahilinde başlıca faaliyet konuları; a.Eşdeğer yedek parça ve özel servisler için sertifikasyon gereksinimlerinin belirlenmesi, b.Eşdeğer yedek parça ve özel servis sertifikasyonu...