29 / 04 / 2024

Ahmet Çınar biyografi

Ahmet Çınar biyografi

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar kimdir? Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çınar, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Çanakkale Valisi Ahmet Çınar...

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Grup İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 42 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Öztürk, Ahmet Selman Kızılok ve Mustafa Debik ortaklığında kuruldu.

Kemal Köksal Stadı'nda inşaat devam ediyor!

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kemal Köksal Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Ahmet Misbah Demircan: Dönüşümün karşısında duramayız!

Hürriyet Gazetesi'nden Çınar Oskay bugün Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile röportaj yaptı. İşte çok konuşulacak o röportaj...

TOKİ'den Zonguldak Karapınar'a 128 yeni konut!

TOKİ tarafından Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesine 128 adet konut inşa edilecek. Belediye Başkanı Ahmet Aydın, TOKİ konutlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Bitlis'te yatırımcıya arsa tahsisi!

Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Davut Tezcan ile 3 yatırımcıya arsa tahsisi için sözleşme imzaladı.

Ordu Nar Otizm Gelişim Merkezi açıldı!

Evlat edindiği çocuğunun 1 yaşına geldiğinde otizmli olduğunu öğrenen baba Süleyman Narcı, “Biz öldükten sonra Ahmet Can'a kim bakacak” diyerek oğlu için Nar Otizm Gelişim Akademisi'ni yaptırdı.

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

Ahmet Çınar biyografi Haberi

Ahmet Çınar biyografi

Ahmet Çınar kimdir?

Ahmet Çınar, 1966 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde doğdu. 1983 yılında Kahramanmaraş Endüstri Meslek Lisesi ve 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.


1990 yılında 79. dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Antalya-İbradi, Mardin-Dargeçit, Afyon-Sultandağı, Diyarbakır-Silvan Kaymakamlığı; Siirt, Amasya, Bilecik Vali Yardımcılığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, 2004-2007 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kontrol ve Kültür Dairesi Başkanlığı, İGDAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği ile BİMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2007-2009 tarihleri arasında Başbakan Yardımcısı Sayın Nazım Ekren’in Özel Kalem Müdürlüğü, 2010-2012 tarihleri arasında TİKA’nın Ukrayna Program Koordinatörlüğü ve Adana İli Seyhan İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


Anılarını yazdığı “Herşeyi Yazamadım” adlı bir kitabı ve “Surhay” adlı bir romanı yayınlanmıştır. Aynı zamanda Tiyatro eserleri de bulunmaktadır.


03.05.2013 tarihinde Çanakkale Valiliği‘ne atanan...