15 / 05 / 2024

Ahmet Çolakbayrakdar ticaret merkezi

Ahmet Çolakbayrakdar ticaret merkezi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar: “Ahi Evran mahallesi önünde 60 bin metrekarelik alan içerisinde ticaret merkezi yani sadece AVM değil çünkü oranın konsepti çok daha fazla olacak. İnşallah orada ticaret merkezi oluşacak” dedi.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ahmet Kaan Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Atalay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Ahmet Atalay tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. 

Ahmet Çolakbayrakdar ticaret merkezi Haberi

Ahmet Çolakbayrakdar ticaret merkezi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada, “Ahi Evran mahallesi önünde 60 bin metrekarelik alan içerisinde ticaret merkezi yani sadece AVM değil çünkü oranın konsepti çok daha fazla olacak. İnşallah orada ticaret merkezi oluşacak” dedi.


Makamında İhlas Haber Ajansının sorularını yanıtlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan ile birlikte Kocasinan bölgesine topyekün bakıyoruz. Bununla ilgili sene sonuna doğru yapmamız gereken projelerimiz, programlarımız nelerse inşallah sizlerle paylaşacağız. Biz olaya şöyle bakıyoruz; Kocasinan’ı büyük bir şablon olarak yatırıyoruz. Bir yapboz gibi herşeyi parça parça yaparak bir programlama yapıyoruz. Bunlardan kentsel dönüşüm bu işin bir parçası, sosyal belediyecilik tarafından yapılması gerekenler bu işin bir parçası, kültürel değerlerimizle ilgili yapmamız gerekenler bu işin bir parçası, günlük rutin belediyecilik hizmetleri ile ilgili belki yapmamız gereken...