17 / 05 / 2024

ahmet çolakoğlu kimdir

ahmet çolakoğlu kimdir

Çolakoğlu, "Hadimi köy görünümünden kurtarıp, şehir görünüme kavuşturmak, köy, kasaba ve ilçe merkezinin insanlarının iç içe yaşadığı muhteşem bir hayat sunmak ve gönüllerde taht kuran bir belediyecilik yapmayı hedefledik." dedi...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Adem Çolakoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Çolakoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Etem Çolak, Ahmet Faruk Çolak ve Adem Çolak tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Feride Çiçekoğlu kimdir?

Mimar olarak Fullbright bursu ile, Pennsylvania Üniversitesi'nde doktora tezini yazan Feride Çiçekoğlu kimdir? Feride Çiçekoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Feride Çiçekoğlu'nun biyografisi...

Ekmeleddin İhsanoğlu kimdir?

Ekmeleddin İhsanoğlu, 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefet partileri CHP ve MHP tarafından aday gösterilen isimdir. Peki Ekmeleddin İhsanoğlu kimdir? İşte Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu biyografisi, özgeçmişi...

Nejat Çuhadaroğlu kimdir?

Çuhadaroğlu Şirketler Grubu’nun CEO’su Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Nejat Çuhadaroğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nejat Çuhadaroğlu, Çuhadaroğlu Şirketler Grubu ile hangi projelere imza attı?

Ahmet Davutoğlu: Türkiye Pasifik adalarında büyükelçilik açacak!

Türkiye ile Pasifik'teki Gelişmekte olan Küçük Ada Devletleri Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Türkiye önümüzdeki dönemde Pasifik adalarında bir büyükelçilik açacak" dedi.

Mehmet Yazıcıoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu kimdir? Mehmet Yazıcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Yazıcıoğlu, ne zamandan beri, Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Habib Bulguroğlu kimdir?

Çevre ve Şehircilik Eskişehir İl Müdürü Habib Bulguroğlu kimdir? Habib Bulguroğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Habib Bulguroğlu, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Eskişehir İl Müdürü?

ahmet çolakoğlu kimdir Haberi

ahmet çolakoğlu kimdir

Seçmenler hem adaya hem de projelere önem veriyor. Bu noktada muhalefet partileri yoğun bir çalışmanın içinde. Genel tablo itibariyle bakıldığında Hadim'de seçimin tüm adaylar için kritik geçeceğe benziyor. 


HADİMİOĞLU: HADİM YILDIZ OLACAK

AK Parti’nin Hadim Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu. Hadim’in mevcut başkanı Hadimioğlu, yeniden başkan adayı gösterildi. 2009 yılından bu yana Hadim Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hadimioğlu, Hadim’de yıllardan beri konuşulan ve gerçekleştirilemeyen birçok projeyi faaliyete gecirdiklerini söyledi. Hadimioğlu, “Görevde bulunduğumuz 5 yıllık süre içerisinde halkımızın gerçekleştirilmesini istediği birçok projeyi ya gerçekleştirdik ya yapımı devam ediyor ya da programa aldırdık” dedi. Yeniden başkan seçilmesi ve göreve gelmesi halinde de turizm ve tarım yatırımı ağırlı olan projeleri olduğunu aktaran Hadimioğlu, hemşerilerini de duyuruda bulundu. Hadimioğlu, şunları söyledi: “Hem Türkiye için hem...