15 / 05 / 2024

Ahmet Cüneyt Demir

Ahmet Cüneyt Demir

Pimaks İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Cüneyt Demir, Selçuk Yılmaz Bayülken tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Almustashar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Almustashar Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt’ta  4 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı tarafından kuruldu.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Cüneyt Zeytinci: Yapı denetim mevzuatı güncellenmeli!

Mimarlar Odası Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci yaptığı açıklamada, yapı denetim mevzuatının güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Halaz Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halaz Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Özelsağıroğlu, Cüneyt Özelsağıroğlu, Mehmet Yavuz Özelsağıroğlu ve Mustafa Yazar ortaklığında kuruldu.

Zngtr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zngtr Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Demir, Cüneyt Temur, Ebru Bayar ve Oğuz Temeltaş ortaklığıyla kuruldu.

Ahmet Cüneyt Demir Haberi

Ahmet Cüneyt Demir

Pimaks İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Cüneyt Demir, Selçuk Yılmaz Bayülken tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Pimaks İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat işleri.


Pimaks İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Gayrettepe, Vefabey Sokak, Sabır Apartmanı,...