04 / 05 / 2024

Ahmet Dervişoğlu

Ahmet Dervişoğlu

Prof. Dr. Ahmet Dervişoğlu, bir bilim adamı olarak güneş enerjisinin kullanımında topluma daha duyarlı hale gelerek örnek olmam lazım diyerek kendi evine güneş enerjisi santrali kurdurdu...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Proje Ve Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Yazıcıoğlu ve Demet Soğancı ortaklığında kuruldu. 

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fehmi Öztürk, Samet Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Ahmet Dervişoğlu Haberi

Ahmet Dervişoğlu

Coğrafi konumu itibariyle güneşlenme alanı ve süresi oldukça yüksek olan Türkiye’nin, yaşanan küresel ısınma ve iklim değişiklikleri de göz önünde bulundurulduğunda, Güneş Enerjisi Teknolojileri konusunda daha duyarlı hale gelmesi son derece önemli.


Kendi Elektriğini Kendisi Üretiyor!


1969 yılından beri Türkiye’nin enerji çözümleri markası olarak hizmet veren Tunçmatik’in yan kuruluşu olan Powergie firması tarafından gerçekleştirilen Ahmet Dervişoğlu projesi, yaklaşık 10,000 TL’lik bir yatırımla hayata geçti. Ahmet Dervişoğlu, Gönen’de bulunan evine kurdurduğu 3 kWp gücündeki güneş enerjisi sistemiyle, artık kendi elektriğini kendisi üretiyor.


Proje sürecinde karşılaştığı birçok bürokratik zorluğa rağmen yılmadan projeyi tamamlayan Dervişoğlu, “Güneş enerjisi sistemini evimin bahçesine kurmamdaki temel amacım, sistemin Türkiye’de yaygınlaşmasına katkıda bulunmak. Bu sistemle elektrik üretimi esnasında çevreyi kirletmiyorsunuz. Sistemde hareketli parçalar olmadığı için bakımı kolay ve uzun ömürlü....