19 / 05 / 2024

Ahmet Emin Uğur

Ahmet Emin Uğur

CRC Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Harfiyat Komisyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emin Uğur tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici, Özderici GYO'dan hisse aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adeti Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adeti Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satıldı.

Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici, Özderici GYO'dan pay aldı!

Özderici GYO'nun Borsada işlem görmeyen hisse senetlerinden 31 milyon 250 bin adetinin Ali Uğur Özderici'ye, 31 milyon 250 bin adetinin Ahmet Özderici'ye pay başına 0,84 TL birim fiyattan satışının yapılmasına karar verildi...

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Ahmet Edip Uğur: 1 metrekare yer aldıysam istifa ederim!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkında çıkan haberler için “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım'' diye konuştu.

Ahmet Edip Uğur: Bir metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, 1/5000 planı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım." dedi.

Ahmet Edip Uğur'dan Küçüksan iddialarına cevap!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Edip Uğur: 2017’nin başında 5000’lik planların ihalelerine çıkacağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 2017’nin başında Bandırma’nın da Edremit, Gönen ve Erdek’in de 5000’lik planlarının ihalelerine çıkacağız. dedi.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Ahmet Emin Uğur Haberi

Ahmet Emin Uğur

CRC Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Harfiyat Komisyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Emin Uğur tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.


CRC Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Harfiyat Komisyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü İnşaat Malzemeleri alım,satım,imali,ithali ve ihracını yapmak. -Her türlü İnşaat Taahhüt Hizmetleri yapmak resmi ve özel ihalelere katılmak . -Her türlü nakliye hizmeti vermek ve almak her türlü harfiyat işleri yapmak, yapılmış olanlara iştirak etmek suretiyle hizmet vermek. -Her türlü Komisyon Hizmetleri vermek ve karşılığında komisyon ücreti almak.


CRC Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliyat Harfiyat Komisyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Ferah Sokak, Pekçakır İş Merkezi 11/...