03 / 07 / 2024

Ahmet Ercan istanbul deprem açıklaması

Ahmet Ercan istanbul deprem açıklaması

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Ercan, dün meydana gelen sarsıntıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Marmara'da 'Büyük hareket var' dedi, 7.3'lük deprem uyarısı yaptı! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kuzey Anadolu Fay hattının hareketlerine dikkat çekti ve riskli olan şehirleri tek tek sıraladı. İşte o açıklama..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı: Depreme önlem alabilmek için asgari ücret kaç TL olmalı?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi (BBB) tarafından gerçekleştirilen Balıkesir Dönüşüm Kongresi'nde "Aç olan, 'açız,' diyen bir millete deprem dersi veremezsiniz." diyen Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, depreme önlem alabilmek için asgari ücretin kaç TL olması gerektiğini de açıkladı.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 7.5'e varan deprem açıklaması: İstanbul, Karasu, Bursa, Altınoluk...

Deprem bilimci Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kuzey Anadolu Kırığı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. İşte Ercan'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 4 il için yeni uyarı: 7.3 büyüklüğünde deprem olabilir!

Yaptığı açıklamada Kuzey Anadolu Fayı'nın güney koluna dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale gibi başlıca şehirlere dikkat çekerek, 7.3 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyledi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan altını çizerek uyardı: Güvenli olmayan yapı kiralanmamalı, satılmamalı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dirençli yapıların önemine vurgu yaparak, Yapı Denetim kuruluşlarından beklentilerini açıkladı. 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 6.7'lik depremler oldu, yeni bir depremin olması şaşırtmaz!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bir ili işaret ederek " Gelecek 10 yıl içinde ilde olacak bir deprem şaşırtıcı olmaz" dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Balıkesir ve Bursa uyarısı: İlçe ilçe uyardı, 'Devam edecek' dedi! 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Balıkesir ve Bursa depremleri ile ilgili ilçe ilçe açıklayarak uyarıda bulundu. İşte Ercan'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan o kente 7 büyüklüğünde deprem uyarısı: Batıya yerleşmeli! 

Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,  Balıkesir'e 7 büyüklüğünde deprem uyarısında bulundu ve "Batıya yerleşmeli" dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İzmir Seferihisar TOKİ eleştirisi: Deprem bölgesindeki vatandaşlar konut bekliyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen TOKİ konutlarının eleştirerek, deprem bölgesindeki vatandaşların konut beklediğini belirtti.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarı: Bölge 6,5 şiddetinde depreme gebe!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Midilli-Sisam-Karaburun-Foça alanının Zeytinbağ kırığının gerdiği bir deprem alanı olduğunu belirterek "Bölge M6,5’da büyük depreme gebedir. Süresini bilmiyoruz." dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan o il için 7,3 büyüklüğünde deprem uyarısı!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir’de 2020 yılında yaşanan depremi anımsatarak, 7,3 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Ercan'ın açıklamaları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan bu il için 6.8'lik deprem uyarısı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından bu kez de Afyonkarahisar içim 6.8'lik bir deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan o ili işaret ederek uyardı: 7 şiddetinde deprem bekliyorum!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan o ili işaret ederek 7 şiddetinde deprem beklediğini açıkladı. İşte son dakika deprem uyarısı...

Ahmet Ercan istanbul deprem açıklaması Haberi

Ahmet Ercan istanbul deprem açıklaması

İstanbul'da dün bir sarsıntı yaşandı. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kandilli Rasathanesi'nden depreme ilişkin yapılan açıklamada, sarsıntının büyüklüğünün 4.2, merkez üssünün de Sultanbeyli olduğunu açıkladı. Saat 15:07'de meydana gelen sarsıntının İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan pek çok ilçede hissedildiği belirtildi.

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Ercan, dün meydana gelen sarsıntıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. Ercan, şu ifadeleri kullandı:

"YEREL BİR GERGİNLİK BOŞALMASI"

"İstanbul Kartalda M3,9 büyüklüğünde gelip geçici bir depremcik oluştu. Deprem, büyük deprem beklediğimiz ana kırık üzerinde gelişmedi. Yerel bir gerginlik boşalması. Büyük depremin ayak seleri falan değil. Ardından büyük deprem beklemiyorum. Öşürtmeli haberlere kulak asmayınız."

İstanbul Üniversitesi Kartal depremine ilişkin rapor hazırladı!

Kanal İstanbul, depremin şiddetini etkileyecek...