16 / 05 / 2024

Ahmet Erdoğan camisi açıldı mı 

Ahmet Erdoğan camisi açıldı mı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı süren Levent Camisi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açıldı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Kasım'da çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taksim Camisi açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı devam eden Taksim Camisi'nde incelemeler yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan Camisi açıldı!

Ağrı Patnos'ta Selçuklu mimarisiyle hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camisi ile AKM'de incelemeler yaptı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı hız kesmeden devam eden Taksim Camisi ile Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camisi inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda düzenlenen Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninin ardından Taksim Camisi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karakas'a türk camisi inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırladı. Erdoğan görüş sonrası Karakas'a türk camisi inşa edeceklerini duyurdu.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Ahmet Erdoğan camisi açıldı mı  Haberi

Ahmet Erdoğan camisi açıldı mı 

Rize'ye bazı programlara katulmak için bir dizi ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kıldırdığı cuma namazında ilim talep etmenin, cami yaptırmanın ve yarın başlayacak mübarek üç ayların öneminden hutbede bahsedildi.


Erdoğan, namazın ardından Selçuklu mimarisi tarzında yapılan, dış cephesinde Doğu Karadeniz mimarisinin ahşap ve taş dolgu özelliği kullanılan camiyi, kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Hacı Ahmet Erdoğan Camisi'nin gerek üniversitemize gerek tüm aileye hayırlı olmasını ve tüm gençliğimizin geleceğine bir aydınlık bir ufuk tesis etmesini Rabb'imden niyaz ediyorum. Mübarek üç ayların feyiz ve bereket dolu olmasını diliyorum" dedi.Açılışta, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş da dua...