16 / 05 / 2024

Ahmet Eren Yiğitbaş

Ahmet Eren Yiğitbaş

Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Can, Ahmet Eren Yiğitbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Koçyiğit  ve Sergen Koçyiğit tarafından kuruldu.

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

İzmir depremi Türkiye’yi uyardı!

İzmir'de yaşanan depremde birçok bina yerle bir olurken, çok sayıda apartman da kullanılmaz hale geldi. Bu yıkımlarının nedeni halen tartışılırken Maltepe Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Utku Yazgan, İzmir depreminin Türkiye'yi uyardığını dile getirdi.

Erter İnşaat Otomotiv Tekstil Ve Mobilya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erter İnşaat Otomotiv Tekstil Ve Mobilya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren tarafından kuruldu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Ahmet Eren Yiğitbaş Haberi

Ahmet Eren Yiğitbaş


Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Can, Ahmet Eren Yiğitbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU:Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü özel ve resmi sektör inşaat taahhüt ve montaj işleri, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, binalar,  konutlar  resmi  binalar,                            prefabrik binalar,yollar,oto yollar, köprüler, tüneller, demir yolları, hava alanları, su ve kanalizasyon işleri, su şebekeleri ve tünelleri, barajlar ve bunlara bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, etüt,tahlil,müteahhitlik ve diğer mühendislik hizmetleri...