30 / 04 / 2024

Ahmet Erkurtoğlu kentsel dönüşüm projeleri

Ahmet Erkurtoğlu kentsel dönüşüm projeleri

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Bağdat Caddesi'nde, kentsel dönüşümle birlikte inşaatlar çoğaldı. AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bu durumun Cadde'de kaosa yol açtığını söyledi.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Kanal İstanbul'un nasıl finanse edileceğini sordu.

Ahmet Davutoğlu: Esnafımızın kiraları devlet tarafından karşılanmalı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Esnafımızın kira ve tüm faturaları devlet tarafından karşılanmalı" dedi ve kısmi kapanma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 

Ahmet Davutoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin "Tekirdağ’ı İstanbul’dan, tüm Trakya’yı Anadolu’dan tamamıyla kopartacak" dedi.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul projesiyole ilgili olarak "İhanetlerin en acılarında biri Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul için, "Bu geri döndürülemez bir projedir. Bir kere yaptığınızda, ‘Hata yaptım, geri döneyim' diyemeyeceğiniz bir projedir dedi...

Ahmet Erkurtoğlu kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Ahmet Erkurtoğlu kentsel dönüşüm projeleri

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Bağdat Caddesi'nde, kentsel dönüşümle birlikte inşaatlar çoğaldı. AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bu durumun Cadde'de kaosa yol açtığını söyleyerek, "Dönüşümle binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. Ama Cadde şantiye alanına döndü. 

Yapılan her inşaat, trafik kaosuna neden olan her kamyon, tüm kirli görüntüler Bağdat Caddesi'nin imaj mı zedeliyor. Cadde kimliğini kaybediyor" dedi.

Bağdat Caddesi'nde Suadiye'den Caddebostan'a kadar uzanan kısımda Türkiye'nin en prestijli markalarının en az 1 mağazası var. Önemli marka ve bankalar yüksek kira bedelleri nedeniyle Cadde'yi ya terk ettiler ya da ara sokaklara yerleştiler. Taşman ev sahipleri ve kiracıların sayısı da arttı. 


Ahmet Erkurtoğlu, Cadde'nin eski kimliğine dönmesi için çözüm önerilerini ise şöyle sıraladı; 


¦ Hafriyat kamyonlarının ve iş makinelerinin Cadde'yi kullanmaları yasaklanmalı. 


¦ Belirli gün ve saatlerde, kontrollü geçişlere...