13 / 05 / 2024

ahmet ersoyun konuşması

ahmet ersoyun konuşması

Ahmet Ersoy Türkiye'de Mimarlık Tarihi Yazımı ve Ali Saim Ülgen konulu konuşmasıyla 27 Haziran'da Salt Ulus'ta olacak...

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Niğde'ye havalimanı müjdesi!

Niğde'ye giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, konuşmasında havalimanı müjdesini verdi..

Kayseri Melikgazi'de esnaflar için 840 konutun temeli atıldı!

TOKİ ve Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından Kayseri Melikgazi'de inşa edilecek 840 konutun temeli atıldı. KESOB Başkanı Ahmet Övüç açılış konuşması yaptı.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete açıldı!

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı. Veri merkezinin açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptı. Arslan, Turkcell ailesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ahmet Davutoğlu'ndan Antalyalılara hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Antalyalılara hızlı tren müjdesi verdi. Davutoğlu konuşmasında, "Antalya'yı Eskişehir'i, Konya'ya ve Kayseri'ye hızlı trenle bağlayacağız inşallah." dedi.

Konya'da 41 dev projenin temeli atıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Kongre Merkezi'nde 41 dev projenin temel atma töreninde konuştu. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar.

Trakya'da yenilenebilir enerji toplantısı yapıldı!

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği “Yenilebilir Enerji” programında yaptığı konuşmasında, yenilenebilir enerjinin Trakya’da pek ilerlemediğini, sebebinin ise güneş ışıkları ve rüzgarla ilgili olduğunu

Aliağalı sanayicilere imar müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İzmir Bergama'da düzenlediği mitingde, bir kanadıyla Ankara'ya bir kanadıyla İstanbul'a bağlanan İzmir'i kimsenin durduramayacağını söyledi. Davutoğlu konuşmasında Aliağa ile ilgili müjdeler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova Camii açılışında konuştu!

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Tarlabaşı360 projesi Arap yatırımcılara tanıtıldı!

Türk Arap Gayrimenkul Yatırım Forumu’nda, Tarlabaşı360 Arap yatırımcılara ‘örnek proje’ olarak tanıtıldı.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan açılış konuşmasında, Beyoğlu’nun geçmişten gelen çok kültürlü yapısından bahsetti.

ahmet ersoyun konuşması Haberi

ahmet ersoyun konuşması


Salt Ulus'ta 15 Eylül'e kadar açık olacak Modern Türkiye'nin Osmanlı Mirasını Keşfi Ali Saim Ürgen Arşivi sergisi kapsamında serginin düzenleyicilerinden mimarlık tarihçisi Ahmet Ersoy 27 Haziran'da konuşma...