02 / 05 / 2024

Ahmet Faik Bitlis kentsel dönüşüm

Ahmet Faik Bitlis kentsel dönüşüm

Dünyada 100 milyar doları aşan toplam boya pazarı 2030 yılında Çin ve Hindistan etkisiyle Asya’da parlayacak. Boya pazarının yüzde 50’den fazlasının Asya’da yaratılması beklenirken, Türkiye ise Avrupa’dan daha fazla büyüme kaydedecek.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Demooğlu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Sert tarafından kuruldu.

Bitlis'te yatırımcıya arsa tahsisi!

Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Davut Tezcan ile 3 yatırımcıya arsa tahsisi için sözleşme imzaladı.

Sakarya Kongre Merkezi için yıkımlar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği marka proje ‘Kongre Merkezi’ için Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezi’nde yıkım çalışmalarının başladığını duyurdu.

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bitlis OSB Yönetim Kurulu Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Vali Ahmet Çınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, OSB yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

İMO Bitlis temsilciliği Bitlis Valisi'ni ziyaret etti!

TMMOB İMO Bitlis İl Temsilciliği, Bitlis Valisi Ahmet Çınar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Cengiz Şahin , Vali Çınar’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, Bitlis’in gelişmesi için tüm üyeleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade

Bitlis valilik binasında sona gelindi!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bitme aşamasında olan valilik binasını inceledi. Bina hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Çınar, binada değişmesi gereken yerler için talimat verdi.

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı son aşamada!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Boya ve hammaddeleri sektörü hedefe koşuyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Türkiye'deki boya pazarı büyüklüğü 2 milyar doları aştı!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faik Bitlis, sektörün Türkiye'deki pazar büyüklüğünün 2 milyar doları aştığını açıkladı. Bitlis, "Hedefimiz bu oranı artırmak" dedi

Ahmet Faik Bitlis: Türkiye boya sektörü Avrupa'da 4. sırada!

BOSAD Başkanı Ahmet Faik Bitlis yaptığı açıklamada, büyüme konusunda önemli bir performans gösteren ve dünya payı artan boya sektörüne yabancı şirket ilgisinin devam ettiğini söyledi

Ahmet Faik Bitlis kentsel dönüşüm Haberi

Ahmet Faik Bitlis kentsel dönüşüm

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi. Bu artışta yıllık yüzde 5’le en büyük katkıyı Asya pazarlarının vereceğini ifade eden Bitlis, Türkiye boya pazarının, Avrupa’dan daha fazla büyüyeceğini kaydetti.


Uzun vadeli kimya stratejisi belirlenmeli


DÜNYA Gazetesi’ni ziyaret eden Bitlis, Türkiye boya pazarının ihracat hariç 2.2 milyar dolar büyüklüğe ulaştığını belirtti. Bunun miktar olarak yüzde 60’ının inşaat boyalarından yüzde 40’ının ise sanayi boyalarından oluştuğunu anlatan Bitlis, değer olarak ise tam tersi bir tablonun olduğunu bildirdi. 2013 yılı toplam küresel boya hacminin ise 40 milyon tonu aştığını kaydeden Bitlis, sektörün parasal değerinin 100 milyar doların üzerinde olduğunu ve bu hacmin yüzde 57’sinin sanayi boyalarından, yüzde 43’ünün ise dekoratif (inşaat)...